Strömstad.

Hallå!
Nu är jag hemma, eller jag kom hem klockan halv 4 idag, så det har gått en stund. Jag är väldigt hungrig och trött just nu, så jag tror inte detta inlägget blir så roligt, haha! Jag har precis duschat och väntar bara på att maten ska bli klar. Det blir lasange! ♥ Det är väldight gott, fast jag är med sugen på spagetti och köttfärssås. Det var väldigt mysigt i Strömstad, men vädret vär väldigt dåligt. Hela Sverige ligger ju under ett stort grått moln just nu. Det var fint väder upp mot tisdags kvällen och sen dagen efter = Reeegn och molnigt. Fast det hindrade inte oss så mycket. Vi åkte till ett köpcenter som nästan bara var fyllt med norskar! Haha, ja. Strömstad ligger så nära Norge och det är billigare i Sverige , så alla norrmän kommer dit. Köpcentret är jätte stort, men ca 3 våningar? Mycket godis fanns där. Vi handlade inte jätte mycket. Pappa och jag handlade en tavla där mamma och jag ska måla på. Sedan så köpte jag en en form med jordgubbar där man gör isbitar. :) Undra hus dem blir. Sedan köpte vi bara lite godis. Vi åt lite där också. Kycklingwok med nudlar. Jag älskar nästan all thai/kina/japansk mat. De är nog min favorit "mat", förutom italiensk, såklart! Vi köpte lite skaldjur och sedan åkte vi hem. Cajsa(Hon vi var hos), Jonatan och jag spelade lite kort. Vi hade tänkt att åka ut med deras båt och åka till en ö och äta, men efter vi hade köpte ännu mer skaldjur så började det regna ännu mer, så vi fixade till hemma hos dem istället och åt där. Vi hade köpt räkor, kräftor, krabbor, king crab, musslor, röra med räkor , bröd osv. :) Nästan allt var super gott, förutom krabborna. Det var en vädigt annorlunda smak. Det var mysigt och man njöt verkligen av maten. Fast den gick på ett ganska högt pris,  1000+ för alla skaldjur, men det var det värt! :) Efter en stund gick vi och köpte glass. Jag köpte Magnum gold, den är så god, tycker jag! Har ätit den flera gånger. Den har smak av vanilj, choklad, kola och kaffe.
Vi gick en promenad i regnet (Lisa, Cajsa, Jonatan och jag). Det var faktiskt mysigt och det kändes om en november/decemmber kväll. Vi gick hem sedan och satte oss och spelade ett kul spel, åt chips/godis, drack ett super gott te, tände ljus och lyssnade på musik. Det var jätte mörk ute och vi spelade olika spel till ca halv 1 på natten, sedan kom Hans och min pappa. Den dagen var verkligen mysigt. ♥

100 gratis bilder från fuji. (:

Jag vet, jag vet, men det räcknas inte, det är ju nästan tisdag!
Idag (Jaja, jag vet att det har gått över till en annan dag, men struntar i det) så åkte våra kompisar tillbaka till Ölanddär de har sitt sommarhus. Lite tråkigt är det att de har åkt, eftersom vi ses så lite! Det skulle varit kul om vi kunde åkte och träffa dem i Usa igen, fast det blir ju då inte på ett tag. Då kanske vi ska åka runt till andra, som till min pappas moster Inger, som bor i Minneapolis. :)
Några av familjens kompisar kom idag och åt lite ficka. Sofia och Fredrik. Mina bilder från fuji som jag hade beställt i fredags, tror jag, kom idag, så det var lite kul! Mamma hade köpte en amelia tiding och då fick man ett erbjudande på fuji. 100 gratis bilder. Fast man fick betala 29:- i frakt, men det är ju inte farligt! Bilderna blir jätte bra. :) De är i lite större format, så jag får klistra in dem. Jag kommer göra ett album med dem bilderna. Jag tyckter det är så kul att fixa med bilder. :3
Idag (Ja, nu onsdag) så åker jag ju med pappa och Jonatan till Strömstad. Det ska bli mysigt. Vi ska träffa kompisar och bo hos dem. Som synd kommer det förmodligen bli dåligt väder, men man får hoppas på det bästa. Det gör inget om det är dåligt väder idag, för vi ska ju sitta i bil, för det mesta, men det är väl lite kul om solen tittar fram en stund på torsdag.

LUCAS:
Om du läser detta, ska du veta att dagen som är bäst att gå på helsingborgs festivalen är på lördag! (:
Det blir Hugo, du, jag och någon mer, men vi bestämmer på fredag, eller något.



Ha det bra och vi hörs på fredag! Glöm nu inte att rösta på mina bidrag. Här är inläggen: HÄR och HÄR.
Pussar&Kramar / alicefoto.blogg.se ♥


Två bidrag till och bortrest på onsdag till fredag.

Jag skulle inte blogga förens imorron, men jag gör det nu. Jag vill inte att hela min blogg ska dö, för jag ska fakstiskt till Strömstad på onsdag. Då kommer jag hem på fredag och sedan kommer jag gå på Helsingborgs festivalen, så uppdateringen kommer vara ganska dålig, men jag kommer nog blogga lite på fredag och lördag.
Just nu sitter jag ute. Jag har en sjal om mig och myser i det fina vädret. Det ända dåliga är att det är hemskt musik här ute som har så mycket bas. Fast det är inte så högt. Och sedan att jag har ont i magen för jag är så himla mätt, eller ja, jag åt någon konstig sprut - godis som gjorde att jag fick ont i magen. Flaskan är bra att ha sedan om jag vill fylla med någon annan dricka eller med vatten och det är varmt ute, hihi.

Tack så jätte mycket ni som har röstat på mina bild!

Jag har två till faktiskt
En HÄR <--- Bilden där det är rosor och en stol. Det står "Ally" under den. Ni har sett bilden innan. ^^
Och en HÄR <--- Bilden är på nästa sida. Man ser en liten bit av en katt och några grenar. Tror ni har sett bilden innan och det står "Al" under den.

.

Några gäster kommer om ca 40 minuter! De ska sova över tills på Tisdag. :)
De bor egentligen i Usa, men de kommer hit till Sverige varje sommar eftersom de kommer här ifrån. De flyttade till Usa för något år sedan.

Bloggar som vanligt på tisdag!

Foto-tävling. :)

Jag är med i en fototävling på husmanhagberg där man kan vinna en kamera! Det skulle vara jätte kul om ni kunde rösta på mitt bidrag. :3 Jag vet att det är ganska omöjligt, eftersom jag skickade in mitt så sent, men man kan ju alltid prova! :)

Klicka HÄR för att komma till mitt bidrag. Mitt foto är det där det står Alice och man ser denna bilden:


Min bild. :3



Gårdagen: Torekov, Hovs Hallar och Båstad.

Tjofräz! :D

Gårdagen var ganska mysig. Hela familjen + farmor (förutom Aron). Dagen tillbringade vid runt Hovs Hallar och Båstad. Vi åkte igenom Kattvik och torekov osv. Först fikade vi lite i Torekov. Tovekov har typ de dyraste husen i Sverige. Eller, ja, för deras area. Husen är super små och slitna, men jätte dyra! Jag har hört att Kungarfamiljen har sin ena sommarstuga där. Min pappas kompis dotter jobbade i en kiosk i Torekov förra sommaren (tror jag) och en dag kom Carl Philip (Prinsen) och skulle beställa något, haha! Jag tyckte det var lite kul. :) Nästan alla i Torekov går runt i morgonrock. De har det när de ska bada och när de handlar osv. Det såg så roligt ut! Sedan åkte vi vidare.




Lite fika. :3


Sedan åkte vi till Hovs Hallar. Det är väldigt vackert där. Har varit där en gång innan faktiskt, fast det var ett bra tag sen.




Man är jätte högt uppe, man ser inte det på bilderna. Var tvungen att ta lite närmre bilder för det var mycket folk.

Efter det så åkte vi till Båstad och åt lite mat och glass. På vägen köpte vi lite grönsaker och träffade på två söta hästar, fast jag fotade bara den ena, för den andra var för långt ifrån. D:


Liten häst. :3


Min macka med skagenröra, supergod! :) Vi satt vi hamnen och åt.

Efter så åkte vi lite och kom till ett ställe som var väldigt vackert! Vi satt och fikade(HAHA, ja, fast bara något kex) och njöt. Man ser inte tydligt med man satt på en hög kulle och kollade ut mot havet. Man såg även fastlandet lite längre bort.


Det var dagen. Det är såklart jätte många bilder till, men jag orkar inte fixa alla bilder, för det flesta är på sidan. Det blir säkert i något annat inlägg. ;)


.

Jag vet att jag inte har bloggat idag, men jag har inte haft något att blogga om.
Imorgon kommer jag inte blogga heller, eftersom jag kommer vara ute på utflyckt med min familj och min farmor. Ni får ha en trevlig kväll och en trevlig torsdag! :D ♥

Tre bilder. :D (Seg rubrik)

Hellu.

Idag var jag med Hedda.
*Slut*

Här är 3 bilder från idag. :)


Taget för några minuter sen. Man ser inte hur fint det egentligen är !


Jag åt första hallonet från trädgården idag. :D Det var supergott!


Himmlen lite tidigare. ^^


Resturang.

Nu ska jag på resturang vid stranden med Sara, Staffan och Charlotte.

Vi hörs senare/imorron. :)


Bild från 4/7 - 10.

Billy Madison.

Nu ska jag kolla på Billy Madison som går på 6:an. Troligtvis så blir det nog inget mer inlägg än detta. Mamma och Pappa var på 50-års fest idag hos grannen så Jonatan och jag var ensamma hela dagen. Hände väl inget speciellt. Spelade bara lite sims 2 och kollade på naruto (♥).


En bild jag fotade igår.

Tältning.

Min uppdatering suger , jag vet, men jag har så himla mycket att göra. Jag får skuldkänslor att jag inte skriver, men ibland passar det inte riktigt ihop.
Jag kanske inte bloggar imorron, jag får se hur det blir, men då vet ni iaf det.

Igår så sov jag och Hedda i tält som sagt. Det var sten hårt. Aron var med oss en stund, men jag släppte ut honom innan vi somnade, så han inte skulle kissa i tältet. Vi somnade vid två och jag vakande sedan vid fyra och somnade sedan någon timme efter. Sedan så vaknade jag vid åtta och Hedda sov fortfarande. Jag förökte få henne att vakna på något sätt. Sedan så kom mamma för att hämta in några saker och ja. Det började regna och Aron kom in och myste lite. Hedda kanske vaknade vid kvart över nio, efter Aron hade klöst lite på Heddas täckte och jag hade lagt henned mobil vid hennes ansikte. ^^

Iaf, idag så jag jag inte gjort jätte mycket. Städat tältet, kollat på 'NARUTO' (♥), handlat mat, gjort glass efter Ben&Jerrys recept och varit lite vid datorn. ^^ Jag är super trött eftersom jag har bara sovit fem timmar. Hehe, jag orkar knappt hålla upp huvudet. Hedda sov iaf sju timmar. Höhö. Hedda sa att hon är jätte lätt väckt, fast det verkade inte så. Hon sa att hon kunde vakna av regnet, det gjorde hon inte, inte av att jag öppnade tält-dörren flera gånger, inte heller att jag pratade, inte heller när Aron kom in och sträckte sina tassar på henne och inte ens när jag la en mobil på henne. ( Ja, lite av det är ju sagt, men vem bryr sig. )


Det ser ganska litet ut, men det är det inte. :D Det är fyra-manna. ( Eller vad det heter. ) Färgen är inte rätt, den är mer 'militär-grön'. Taget från ballkongen.


Lite kvällsfika vi fick av mamma igår. :D Färdig "Oboy" och mackor. :)



Vi 'mackade'. (Istället för att skåla. :D)


HAHAH, jag läste en KP tidning från 2006 och då stog det om tält ! Det var även i tältet jag läste det. Men jag håller inte med henne/honom. Jag fryser aldrig när jag vaknar, jag svettas. x____x'

Lite mer bilder kommer senare. :D
Hoppas ni har haft en bra lördag än så länge.

Tält inatt. ♥

HEDDA OCH JAG SITTER OCH SKRATTAR JÄTTE MYCKET. HEDDA BARA FISER OCH VI SKA SOVA I TÄLT INATT I MIN TRÄDGÅRD. :DD

HA EN TREVLIG NATT. :) ♥ Ps ,

Ang header.

Ny header ?

Hehe, ja, jag är inte så nöjd med den nuvarande headern, så jag tänker byta. Var bered på nya bilder längst upp ! ♥

5/7 - 10

Taget från min resedagbok 5/7 - 10:

Hola!
Yes, jag är i Spanien! Vi steg upp klockan halv 7 på morgonen och började åka till Växjö halv 8. När vi kom dit checkade vi in och satte oss och väntade i ca 1½ timmw. Sedan satte vi oss på planet vid 11 tiden. Vi åkte med ett plan från Stor Britanien som hette RYANAIR. Helt okej. Efter ca 3½ timmar kom vi fram i Alicante. Det var varmt så man svettades i sina nyonleggins. Vi hyrde en bil och sedan åkte vi till huset. Området var jätte vackert och huset var jätte vackert, det med. Precis när vi kom, åkte vi och skulle handla lite "mat". Vi köpte lite användbara saker, som pålägg på mackor, mackor, yoghurt osv. Sedan åkte vi hem och åt lite snacks. Mackor, lite chips och nötter. Jag hade inte riktigt ätit. Vi orkade inte gå ut och äta så pappa och Jonatan ( Ni som inte vet vem det är, är det min bror som fyller 16 i November. ) åkte och köpte värm pizza. Mamma och jag skulle kolla upp poolerna. Det stod PRIVAT på skyltar bredvid poolerna, så vi frågade pappa sedan när han kom hem. Alla vi tre gick och badade och det bara stog PRIVAT. Ugnen tog hela husets el, så det blev jätte varmt inne för vi fick stänga av AC. Det var ca 4 AC i hela huset, så det var väldigt svalt och kallt annars. Men, vi delade på tre små pizzor.( De var inte goda och vi var inte så hungriga, så vi åt inte den fjärde. ^^ ) Jonatan och jag spelade mario kart ( på DS ) och sedan gick vi och la oss. Jag kollade på lite film på ipoden, som pappa har betalat. Dte blev Cloudy with a chance of meatballs. <3

~Mat
Frukost: Macka.
Lunch: JÄTTE äcklig macka på planet. Det såg ut som kräk. Jag åt en macka från frukosten istället.
Middag: Värme pizza.

Klädsel: Vanlig klänning ( Jag ville ha något bekvämt att ha på planet, och jag kan ju inte ha på mig jätte tjocka mjukisbyxor ) och ett rosettdiamdem. :3




Två bilder från planet, det gick inte bra och fota genom fönstret och jag fick gömma kameran lite, så att flygvärdinnorna inte skulle se den. ^^

Lite kullar.

Lite mer kullar.
Det var mer berg där vi bodde och vi bodde utanför Denia. Vi åkte ofta in till Denia och det var jätte mysigt, men lite mer turister ( Fast ändå oerhört lite. )


Lite vatten. :)

Någon stad. Tyckte den var ganska fin.

Ja, det var lite bilder som är tagna från bilen när vi åkte till huset.


Husen där. Jag tog bara någon bild. Ni kommer se det bättre sedan.

Lite mellamål. Den var supergod. ! :) Motadella och tomat.

Husens "tak". De är så fina. :D

Det var lite, hoppas det inte var för lite... eller för mycket.

Adios !


Home.

Nu är jag hemma !

Ja, eller i förrgår kom jag hem. Jag bloggade inte igår för att mamma och jag var ute lite på stan och sedan var det lite saker jag behövde göra. ^^ Jag köpte inte mycket på stan. Mamma köpte ett par färgpennor ( Dags att rita. :3 ) och två lådor till mig, där jag ska lägga mina saker. ( Ja, mina saker ligger överallt, då menar jag småsaker. )
Jahapp, jag kommer berätta från dag till dag var jag gjorde på min resa, fast kanske förutom en dag. ( Skrev inte om två dagar, men jag kommer ihåg den ena, kanske den andra. )

Nästa inlägg är första dagen.


.

Förlåt.

Måndag( 12-e ) OBS! KOLLA INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

Kommer troligsvis hem idag, fast jag kanske inte orkar blogga. (12/7-10)

Nu måste jag gå och lägga mig. ( 5/7-10)



Söndag. OBS! KOLLA INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

( 11/7 - 10 )
Tänkte byta header, så jag blir riktigt nöjd. Vad tycker ni om denna ? Jag tycker om det. Det kanske inte ska vara den texten över allt då, kanske bara, men jag gillar färgerna och bilderna är lite nyare och somrigare.


Vad tycks ? ♥

Lördag. OBS! KOLLA INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

( 10/7 - 10 )
Lördag. Nu får ni proppa i er massa godis. Vad för väder har det varit i veckan då ? :) Hörde att det skulle bli lite sämre.


Aron is opening the door.

Hihi. ♥

Fredag. OBS! KOLLA INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

(9/7 - 10 )
FREDAG ! ♥ Vitt och svart.


Handiis. 8')


Mysigt. Svarta hjärtan. ♥


Torsdag. OBS! KOLLA INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

( 8/7 - 10 )
Hihi, torsdag.



Vattenmelon. :3



Hihi. c:

( Sry för tråkiga inlägg, men jag måste egentligen sova och jag gör det här för eran skull. :3 )

Onsdag. OBS! KOLLA INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

( 7/7 - 10 )

Bild från sommaren 2009. ^^ Ja, den är sne, men det är det som gör den snygg. :>

Tisdag. OBS! LÄS INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

( 6/7 - 10 )
Tisdag. Vi har säkert solat och badat idag, eller så har vi bara varit inne i staden, eller bara chillat lite. ^^
Jag har ingen aning vad jag ska skriva, så jag lägger upp några bilder istället. ^^



Typ, 2005. Jag och några kompisar var på camping och vi paddlade kanot. ! :)


Paris, ca 2007. Eller något.


Österrike 2007, ungefär.

^^



Måndag. OBS! LÄS INTE FÖRRENS DAGEN ÄR KOMMEN.

( 5/7 - 10 )
Jahapp, måndag. Ny vecka, ny dag, men inte ny månad och inte heller nytt år. Tur, för så snabbt ska inte tiden gå.
Ja, då är det bilkörning i ca 2 timmar till Växsjö och sedan flyg till Spanien. ^-^ Stiga upp klockan halv sju är en plåga, men det går väl. Man går upp till något som är kul. Inte flygningen och körningen, men Spanien. Ja, fast det kanske ni fattade redan. Hihi.

Här är lite bilder från en annan resa:


HAHA, i Kambodja. Det smälte väldigt fort. Jag fattar inte riktigt vad de tänkte.


New York, hösten 2009.


Österrike 2009.

.

Jag kommer göra inlägg för hela veckan som ni inte får läsa förrens den dagen det står är kommen. c:

Yes. Bara så ni vet det.

Lite packning och lite böcker.

Hellu. :3

Jag har nästan packat klart. Nejdå, men jag laddar kamerans batteri och och ipoden, så det får jag lägga i imorron.



Lite packning. ♥

Juste, köpte tre nya böcker idag på väla. Var på väla igår också, köpte lite bikinis och shorts. Ni får se när jag kommer hem. 2 svenska och 1 engelsk bäcker köpte jag. ^^


Liknande bild, jag vet. De svenska böckerna: Som om ingenting - Katarina von Bredow.
Mitt hopplösa normala liv - Joanna Nadin.
Engelska boken:
When superbrain meets supermodel... air head - Meg Cabot. ^^


Packar.

Hellu. :D

Just nu packar jag lite. Eller, jag har packat alla kläder, men det är svårt att välja alla mina saker. Det får ju inte vara för tungt och brett, men det får även inte vara för mycket saker så det inte får plats. ^^
Jag ska kolla vad jag ska ha med mig:

~ Kamera såklart ! ♥
~ Ipod, musik ♥
~ Böcker. Ca 2 stycken.
~ Kamera saker, te.x sladd så jag kan ladda den, "näsduk", osv. ^^
~ Något armband, eller så.
~ Anteckningsblock och penna, så jag kan skriva lite om resan. Efter kan jag skriva av det in i bloggen, så ni kan läsa vad jag gjorde. Jag har dåligt minne, så jag måste skriva upp sådant, haha.
~ Solglasögon. Fick låna brorsans, han ehövde inte ha sina och jag har inga. Jag har jätte svårt att passa i solglasögon och hattar/mössor. Brorsans ser helt okej ut på mig. :)
~ Tottar och klämmor. ( Tottar betyder "toffsar". Vi säger det i skåne. )
~ Bild på Adina. ♥♥


I think that's it. Hoppas jag inte har glömt något. Hoppas jag inte har glömt något, isf kan ni ju bara skriva. ^^ Jag har redan packat solkräm, kläder och sådant.

Bloggar lite senare, ska bara packa ner allt. ^^

Gäster. ^^

Tjo. ^^

Puh, gud va varmt det är idag ! Mitt rum blir extra varmt på sommaren så det känns som man sitter i en bastu. Jag har precis städat, eftersom vi ska ha gäster om en timme. Det är pappas 'kompis' familj. De är de som vi ska låna huset i spanien ifrån. :) Öh, jag hinner inte skriva så mycket , inte imorron heller, för då ska vi packa och sedan åker vi. Jag ska kolla om någon kan gästblogga eller så skriver jag blogginlägg för varje dag, som ni får läsa just den dagen. :D

Ja, men nu måste jag gå.
Ha en trevlig lördagskväll ! ♥

Spanien på måndag. ^^

Förlåt för jag inte bloggade igår, var lite trött. Jag kom hem vid 6 tiden. Vi hade stannat mycket på vägen hem och sedan fick vi vara med på våffelkalas med mormor, så tiden dröjde lite. Det skulle vara jätte fint väder idag, men det blåser ganska mycket och hela himlen är fylld med gråa moln. Fast det spelar inte så stor roll, för jag ska till... SPANIEN på måndag. Jag ska vara där i en vecka och vi ska låna ett hus av pappas kompis. Huset är jätte fint och det finns två pooler i det området. Kommer säkert bli jätte kul, fast jag kommer inte bli brun, eftersom jag har jätte dåligt färgpigment. Mamma hade det när hon var liten också, så jag har fått det av henne.

Igår fotade jag lite Aron. Han låg och solade lite. ♥


Han var så gullig. c:


RSS 2.0