Ven !

Haha, sen uppdatering, jag vet, men jag har inte haft lust att blogga idag ! Jag var själv på Ven med klassen. Vi gjorde ingenting, förutom och vara på muséum. Fast det var lite kul ändå. Det fanns en liten buktik där man kunde köpa massa söta saker ! ♥ Jag köpte ett litet timglas, det nedanför. Det ser inte så sött ut på bild, men den är jätte söt ! Istället för sand är det en sorts " gegga " som är inne med vatten. När den droppar blir det bubblor ^^

Jaja, min storebror har själv åkt till Polen med sin klass ! Han kommer inte hem förrens på fredag, haha ! :D Nej, men, det är lite trist ändå. Vi behöver iaf inte skrika på honom för att han ska komma och äta... x'DGod natt allesammans ! :)

Det var ett tage sen jag hade...

Dagens bild ! Så det får bli nu (^_^)


Färgglatt godis är oftast godare !Polly sommar och smarties ! ♥Ha en trevlig lördags kväll, så hörs vi imorron ! :)

Aron luktar på en blomma

Hellu bloggen ! :)

Förlåt för ingen uppdatering igår, men jag var ute hela dan ^-^ Det var massa stånd med mat , godis och sådant från olika länder ! ( köpte även några enstaka plagg. Man måste ju ha några svala kläder till sommaren ! )

Idag var klassen på vattenresa. Inte då " badland ", utan renignsverk osv... ^^ Det var inte särkilt kul. Det var väldigt regningt och det luktade skit ! Blä. Sedan när hela " resan " var slut slutade det regna, fast det var regn i luften. Efter några timmar hemma började det åska och blixtra och sen började det blåsa och regna ! Några minuter senare började det hagla ! Det var jätte stora hagel " bitar " och det bara forsade ner hagel i ca 10 minuter . Jag kunde göra snöboll av det sen, haha, fast just nu vill jag inte göra det, jag är inte så sugen på snö igen kan jag säga er.( Bild från igår ^-^ )

Bloggpaus... över ! :D

NU ÄR BLOGGPAUSEN ÖÖÖÖVER :D

Hehe, jahapp.

Det har hänt mycket, som idag, då städade vi stranden med klassen ( okej, PÅ själva stranden, men bredvid ? ). Det var faktiskt ganska kul, inte städningen då, men dagen där ! Senare fick jag reda på natinella proven... jag hade 2 slarv fel på engelskan för jag hade hört fel på höruppgiften. Jag visste redan att jag skulle ha ett av dem felen, men jaja ^-^ Lite besviken kan man ju vara, eftersom engelska är mitt bästa ämne, men som sagt , det var ju slarv fel ! Pappa var iaf nöjd med att jag hade alla rätt på matten. Men pappa jobbar med ekonomi, så det är ju inte så konstigt !

Jaja, nu ändrar vi ämne... Juste ! För någon dag sen blev jag utelåst på min balkong. Det var inte kul jag jag säga er. Jag höll på att fota lite och balkongdörren blåste igen. Sedan är det två glas på fönstert så det öppnades och det gick inte öppna ! Sedan försökte jag med att öppna mitt fönster. Det var pytte lite öppet så jag drog i fönstet jätte många gånger. Som tur gick haspen av och jag kunde krypa in genom fönstet ! :D( Hehe, när jag gick in genom fönstret. Jag satte på självutlösning, men det blev för zoomat ^-^ )

Puss.

.

3 veckor kvar ! ♥


Bloggpaus... igen ?

Tar bloggpaus tills jag har fått lite ideér, blir säkert en kort ^-^( Tagen för någon vecka sen )

Amanda Jenssen.

Hellu ! :D

Förlåt för ingen bloggning igår !


Idag var jag på Lundakarnevalen ♥ Tog inte med kameran och ångrar det så in i *******.  Åh, gud va K U L det var ! Som synd är det bara var 4:de år och nästa gång är jag 16 och jag tror inte jag vill med då, men jag älskade det verkligen. ÄÄÄÄÄÄÄLKSA LUNDAKARNEVAL ! ♥ Förresten, jag såg Amanda Jenssen på tågstationen, för bara på sidan och bakifrån ^-^ Min kusin har gått på samma gymnasium som henne :)

Jaja, jag har mycket att göra säger vi , haha, nej men jag måste kolla upp lite saker och så ! :D


OBS! Älskar LUNDAKARNEVALEN ! ♥ ( haha )

När man inte har ork att vända bilder...

Blir de en sådan här bild !Tråkig dagens bild (^_^)

Ska läsa och sen sova :)

God natt ! <3

Måne :)

Dagens bild (^_^)( Fotad förrgår ? )

Struts.

Hellu :3

Förlåt för sen uppdatering, men åtminstonde bloggar jag ju ! Idag var jag lite med Thyra. Det har blivit ganska mycket på sistone. Vi höll på med vår låt som vi kanske ska ha på skolavslutningen, men ärligt tycker jag den inte är så bra, HAHA ! ^-^ Melodin är lite tjatig och texten är tråkig, men en typisk sommarlåt ?

Det får bli dagens bild (^_^)( Haha, fick bli en stuts bild från Tanzania i julas ! )


Jaja, det får räcka, nu måste jag gå och lägga mig och läsa eller något :) Godnatt !

Rubrik.

Hejhej :D

Va fint väder det blev helt plötsligt ! Solen skiner och det är ganska varmt ute. Man får så himla ont i ögonen av all sol, men det gör ju inget !


Idag var jag i skolan. Det var några " barn " ( eller vad man ska säga... ungdomar ? ) från två skolor som uppträde. De flesta var väldigt bra, iaf hon som hade skrivit en egen sång. Den var väldigt vacker och hennes röst ! :) Lektionerna var väldigt tråkiga, eftersom vi som hade slöjd på morgonen, missade nästan hela lektionen för det där uppträdandet. De andra halvan som hade en annan lektion då gick igenom engelskan, medan när vi skulle ha den lektionen fick ha matte ! Jaja, fast det blev inte så mycket jobb ändå, för våra lärare var borta så alla vi pratade lite ^-^( Dagens bild, fortade för ca 10 minuter sen ^^ )

FILM TIME ;)

Skit !

Jag blev precis klar med en film på Aron. Jag trodde den skulle bli jätte bra, men sedan visade det sig att bilderna hade blivit felfärgade och ljudkvaliten hade blivit jätte hackig . Jaja, där rök 1½ timmes jobb :(

Hoppas ni har haft en bra dag, själv har inte jag det. Tråkig beskriver hela min dag faktiskt, men vissa dagar är bara så. När man hör fågelkvittret får man bara mer sommarlängtan. Åh, snälla ljuva sommar, kom !OBS! Råkade glömma att publicera inlägget ! Jag skulle skriva " alicefoto.blogg.se " på alla, men datorn segade, så .


Nu ska jag kolla på film ! :D

Min första mobilblogg

Haha, min första mobilblogg ! Testar bara :-D

Buhu, för dåligt väder !

Hellu alla bloggläsare ! :) ♥

Idag har det inte härt så mycket än. Jag har varit på tennis. Det var helt okej. Vädret är fortfarande jätte dåligt ! Det har regnat hela helgen ( från i onsdags ). Jag vill ha sommar, varmt, soligt och skönt. Inte kallt, regnigt och tråkigt. Resten av dagen blir nog lite slapp och städning :/ Fast det är inte så mycket att städa som tur ! :)

Dagens bild (^_^)( bild tagen igår, I think ^^ )

Tack för apan , Thyra ! ♥

Skriver av mig

( Skriver av mig )

Varför blir en sådan liten sak en sådan stor ? Varför måste livet vara bra och dåligt sammtidigt ? Allt händer sammtidigt. Allt dåligt, allt bra. Saknaden, förlusten, olyckor, illamående, trakessering, bråk. Livet är en plåga, jag har aldrig sagt att det måste vara bra, men åtminstone inte allt jobbigt sammtidigt ! Sammtidigt, sammtidigt, sammtidigt. JÄVLA SAMMTIDIGT. Det finns folk som stöttar, men de finns även de som sviker. Ord kan såra, steg kan såra. Livet är inte lätt. Man bara grubblar och grubblar och undrar vad man har gjort för fel, men i själva verket har man inte gjort något. Man inser inte det som en 12 - åring.


Tack så mycket ni som stöttar , tack för ni finns ! ♥

Gäster.

Just nu har jag gäster här, så jag kan inte blogga. Vi hörs senare ! :D

Dagens bild (^_^)( Jag i Paris. Första bästa bild fick det bli )

Aron räcker ut tungan :PHihi, Aron för nån dag sen. Visst är den söt ?

OBS! Lägg märke till sniglen på högersida ! ^^

Nu har jag varit med Thyra, det var kul. Jag sminkade oss i olika sminkningar. Först som typ " clowner ", eller vad man säger. Sen " Emos " och " Kawaii. Eller ja, vi fixade håret och så, det var kul ! :3 Sen så handlade vi lite godis. Kom på precis att Sara ( en kompis som kommer komma med sin familj på middag imorron ) att hon har godisförbud ! Fast jag handlade inte så mycket godis, men det är ju taskigt om hon inte få något :o Jaja, hon får väl ta chips sller så får hon äta lite ^_^

Nu ska jag se på " Min granne Totoro ". JAG ÄLSKAR DEN FILMEN ♥

Jaja, vi hörs, puss.

Thyra.

Nu ska jag till Thyra, hörs senare ! :)

Blommor ^^

Dagens bild (^_^)
( Tråkigt bild jag vet, men jag vill inte ge samma motiv hela tiden ! )

God natt era sömntutor :)

Tjena :)

Jag har inte så mycket att säga, förutom att jag ska kolla på en film. Tv:n är upptagen så det får bli vid datorn. Pappa kollar på " True blood " och han vill inte att jag ska kolla på det ^-^

Ni får sova gott och så hörs vi imorron ! Det kommer bli bättre uppdatering mot kvällen imorron kan jag tänka mig ;)

 

( Slovenien typ... 08 ? )

Dagens bild (^_^)

Heej ! :)

Guud, va det regnar ! Det bara öser ner. Jag sitter just nu genomblöt och äter ostkaka, haha ^-^ Det är en ganska bra dag idag, för vi får ledigt imorron och på fredag ! Men det är ju därför det är Kristihimmelfärsdagen ( eller hur det stavas )


Dagens bild (^_^)Sommarlov.

Hellu igen ^-^

Jag började tänka på sommarlovet igår, vad jag ska göra, och det är så att jag ska till Spanien ! :) Den 5-e Juli ska jag dit. Jag ska vara där i en vecka med familjen. Jag har aldrig riktigt varit i Spanien, fast jag har det ändå. När jag var ett år var jag på Mallorca och sen har jag varit på Gran Canaria när jag var ca 7 .
Det går inte att spara bilderna på husen/huset som vi kommer bo i, men jag kommer ju fota där, så ni får vänta och se ;)

Sen senare/tidigare på sommarlovet ska jag till Göteborg. Fast det är inte helt säkert, isf blir det kanske bara en dag eller två dagar och en natt . Sedan ska vi kanske till Stömstad, åh det är så fint där  och vi kanske åker till Öland och besöker våra kompisar som bor i USA :)

Det kommer bli en jätte bra sommar, hoppas jag ! Fast den kommer inte bli som för... när ni fanns ! :'(Jag saknar dig så jävla mycket ! ♥


OBS! Vad ska ni göra över sommarlovet/sommaren ? :) Kanske resa, åka på äventyrsbad eller kanske bara vara hemma ? :P

London baby ! :)

Förlåt för min sega uppdatering, men jag har inte suttit vid datorn så mycket idag !

Vet ni ? Jag ska till London/England i höst ! ^-^ Det ska bli så kul. Det blir jag, pappa och Jonatan ( min bror ) som far dit. Mamma skulle på nån sak med jobbet så hon följer inte med, men vi ska kanske åka till London/England någon annan gång också och då följer mamma med ! Vi kommer vara där på höstlovet. Torsdag ( 5/11 ) till söndag ( 7/11 )

Jag ser fram imot det jätte mycket, eftersom jag har aldrig varit i England. Jag reser ju ganska ofta, men där har jag faktiskt aldrig varit. Jag vet inte riktigt varför vi aldrig har åkt dit, men ja, vi kanske har haft så mycket annat att åka till så... Hehe, jag vet inte .

London baby ! ( bilden hette det då... )


Uppe i Eiffeltornet.( Bild från Paris 2006 )

Idag är jag sjuk :/ Mår jätte illa. Jag var hos doktorn idag, men inte för jag är sjuk, det är om mitt ben. Jag bröt mitt ben när jag var 10 år. Jag bröt mitt lårben och där kunde man inte inte ha gips så jag fick " spikar " oprerat in i mitt ben. Efter jag bröt benet så förstördes mina växhomorner eller något så det sluta växa. Mitt ben är 3 - 5 cm kortare än mitt andra så jag måste operera mig så att det blir lika långt. Äh, jag vet inte så mycket och det kanske låter lite, men allt det här har varit så jobbigt. Tänk att något så litet som att bryta ett ben kan bli så stort som att operara sig !

Jaja, men jag kommer berätta mer när jag vet vad som kommer hända.

Nu ska jag vila lite, puss och hej leverpastej.

Titta vad jag gjorde igår...
Jag drack smoothie, tände ljus, åt lite godis och kollade på film ! Det kallar jag mysigt ! ♥

__________________________________________________________________________

Idag så var jag på " kalas " hos Hedda. Det var väldigt långt och vi sprang runt väldigt mycket så nu är jag jätte trött. Mina ögon håller på att stängas. Jag mår jätte illa också och det känns som jag ska spy. Usch.

Jaja, nu måse jag vila lite, så puss och hej leverpastej :P

.Heej !

Jag har verkligen inte haft fotolust. Det känns som jag har fotat allt, hehe ^^ Det här är en bild från... kanske april ? Ja, det tror jag. Hm, vad blir det för dag idag då ? Jag är iaf jätte hungrig så jag måste äta något nu.

Puss och hej leverpastej ! ♥

^-^

Dagens... BILD (^_^)( Aron när han var väldigt liten, åh, han var så söt ! ♥ )

Nu ska jag ... DUSCHA. Yes, that's right ! ;)

Hörs senare.

Hehe ^-^

HAHAHA, nu bloggar jag igen :3 Jag kan inte riktigt ta en paus, hehe ^^

Iaf, ni får dagens bild här och nu :)( Tagen för 1 minut sen ^^ )

Puss. ♥

Paus ?

Jag har tänkt mycket och jag tror faktiskt att jag ska ta en bloggpaus. Iaf tills jag har skaffat ihop massa bilder och ideér !

Jag tror inte den blir så lång. HÖGST 2 veckor. Deadline.( Bild från... mars ? Februari ? Ignorera att det står smått " alicethewinner.blogg.se", det är min gamla blogg. )


Depp.

Dagens bild (^_^)( tråkig bild, jag vet )

Jag är väldigt deppig och osocial idag, förlåt.

Dagens bild (^_^)Foto: Pappa | "Modell": Me.

G(r)odis

Oj oj, jag har faktiskt glömt att visa min söta groda. Den kommer stå min fönsterkarm och bevara alla mina hemlisar ! ♥Man pratar bara in sina hemlisar i munnen och sedan bevarar grodan dem där. Om du har tur så kanske grodan blir en prins medan du pratar in hemlisen !( skämt osido, hihi )


1 Maj

Förlåt för min sega uppdatering. Igår var jag åt middag hos familjens vänner, så jag kunde inte blogga då ^^

Hoppas ni hade det trevligt ! Själv hade jag det, även fast vi inte kollade på brasan. Det blåste ganska mycket igår, så det fick bli Avatar istället. Andra gången jag har sett den nu, den är så bra ! ♥
Jahapp, idag är det första maj, det betyder... MÅNADSPENG, hehe. Okej, jag bryr mig inte så mycket efter som jag nästan aldrig shoppar ( förutom ibland kläder, men det är mammas pengar ).

Men nu blir det dagens bild (^_^)( Bild från den 28/4 - 10 )

Nu måste jag städa lite. Uppdaterar senare !

RSS 2.0