Dag 3 i Sicillien!


Dag 2 i Sicillien

(tidsinställt)

Heeej!

Just nu är jag i Italien, haha! Eftersom det är ett tidsinställt inlägg vet jag inte vad vädret är, men hoppas det är bra!


Blommor från min trädgård!

Sicillien

(tidsinställt)

Just nu sitter jag på planet till Sicillien! c:
Det ska bli skönt att komma iväg och vara ledig lite, inte för det är många dagar jag är ledig, men ändå. Kommer ju hem nästa söndag och som tur är man ledig på måndagen efter det, så jag kan vila! Kommer väl fram vid 2 tiden eller något, har ingen aning, men vi åkte klockan 7 från helsingborg och sedan åkte vi till göteborg och sedan gick planet klockan 11:10! ^^

Det kommer bara komma tidsinställda inlägg denna veckan, eftersom jag kommer inte ta med dator!

Dag 5 i Sicillien!


Halsband jag köpte för någon vecka sedan! c:

Flowers


Italien i övermorgon! c:

Hello!!!

Jag har inte bloggat på några dagar! Det är mycket träning, skola osv...
Även i övermorgon åker jag till Italien, men som synd är det inte bra väder där nere heller. >:
Det är är moln och mellan 17-24 grader bara. :c Jaja, hoppas det blir kul ändå! Har fått ett riiiiiktigt lång träningpass av min skujgymnast som jag ska träna i Italien. :c Så himla tråkigt att jag måste träna. Jag har fått ett tvåsidigt papper med träningsaker och hälften av sakerna är i pool, men tänk om det är dåligt väder och det inte går att bada!? Haha...

Just nu i skolan övar vi mest till skolavslutningen, läser, spelar musik (allmän, inte skolavslutnings) o.s.v! c:

Ja, men imorron kommer det bli packningför jag har inte packat något och sedan måste jag städa också. :/ Jaja.
Nu ska jag göra något. Datorn har varit så seg de senaste dagarna så jag har knappt varit inne på datorn.

UPDATE: Tänkte lägga in en bild, men som sagt, datorn är så seg... så det blev ingen. :s


Universeum och Liseberg på onsdag! c: ♥

Hej!!

Imorron ska jag göra en del saker! Först vid 8 tiden ska jag träna ensam hos sjukgymnasten. :/ Hon är inte där, så jag får träna själv, fast det kommer ju såklart vara flera där, men jag kommer inte ha någon som "hjälper" mig. Sedan är det ju skola. Sedan efter skolan ska jag klippa mig. har tänkt mig lite kortare lugg och sedan ta på topparna! Jag har så slitet hår... inte för att det gör så mycket, men det är inte så fint och det blir lätt tovigt. Och sedan ska jag väl vänta på mamma och vi måste köpa saker till på onsdag får då åker klassen och jag till GÖTEBORG! Vi ska på universeum och sedan till... LISEBERG! c: Det ska bli väldigt kul, men jag är rädd att jag kanske inte vågar åka jätte mycket och så kommer alla andra åka så mycket och så kommer jag bara stå och vänta. Men ja, det går väl säkert bra. Det är lite jobbigt att både vara höjdrädd och farträdd när man är på ett tivoli. x3


Jaja... får se om jag lägger mig och läser snart. Jag är super trött.





Titanic

Hejhej!

Blev inget blogg inlägg igår för jag hade saker hela dagen! Tränade benet, duschade, var på väla, åt lunch, handlade bikinis (tvungen till Italien! Åker dit om en vecka... om inte det där askmolnet orsakar något!), pärlor, halsband och några tröjor, kom hem, gosade med Aron, fotade, lagade mat, åt, kollade på titanic, var glad för inte världen hade gått under och... la mig bredvid mamma, eftersom pappa var ju borta....

Titanic igår var riktigt bra! ♥ Leonardo Dicaprio är så himla söt i den filmen, åh. ^^ ♥

Jaja, ska väl gå och lägga mig och läsa... har bara några fåtal sidor kvar i hungerspelen (hann knappt och läsa igår, kanske 5 sidor eller något?) och jag ska GÅ till skolan... så jag måste ha tid på mig. Första gången på ca 6 månader jag går till skolan. Hehe.


Jack = nästan död... (på bilden)

Ensam med Jonatan ikväll! ^^

Hej!

Idag har jag varit hemma, eftersom jag har varit yr och mått illa hela dagen. Imorse kunde jag inte ställa mig upp utan att vingla och sedan mådde jag riktigt illa av det också. Just nu mår jag illa, så det blir nog inget lång inlägg!

Mamma och pappa ska på en 50-års fest, så jag och Jonatan ska vara själva. Imorron åker pappa även till Italien (han ska bara vara där i 1 dag, det gäller något med fotboll) så mamma , jag och Jonatan är själva. Mamma och jag ska nog se på titanic, eftersom jag har aldrig sett den! ^^



Nu mår jag riktigt illa, så jag ska väl sluta nu...

UPDATE: Är på sidan 169 i hungerspelen nu! c:

Lite armband. ^____^'


Gjorde dessa armband, hehe. c: Ville bara visa!!

Böööcker



Dessa böcker beställde jag för två veckor sedan idag! Fick dessa på fredagen, men hämtade ut dem i lördags! Jag älskar böcker, men det är jobbigt att ha massor med bra böcker hemma samtidigt, för man kan inte välja vilken man ska läsa först!


Började med Berts bokslut! Hade helt enkelt lust att läsa den på lördagen, hehe. Det är den sista Bert boken, som man kanske hör på namnet, men jaja iaf.
166 sidor med stor text.
Författare/Författarna: Sören Olsson och Anders Jacobsson.

Handling: Bert och han kompisar ska tågluffa i Sverige, men hans kompis köpte europa -busskort istället för han kunde inte hålla sig, så istället åker de runt i Europa och ljuger för deras föräldrar att de är i Sverige men i själva verket är de långt ifrån.

6/10  ♥ får den av mig.
Jag tyckte den var rolig, men hade nog velat den vara längre och att det skulle hänt mer saker. Sedan är jag mer för fantasy böcker! (Eller ja, äventyrs böcker)


Just nu läser jag denna boken! Hungerspelen. :) Började med den i söndags! (Sedan glömde jag den hos Elin och Märta, så jag inte kunde läsa den på måndagen) Är på sidan 71 just nu.
304 sidor med liten text.
Författare/Författarna: Suzanne Collins.

Handling: Det är en framtids bok. Nordamerika har gått under och de har bygt ett land på bergen. Folk bor i distrikt där alla från tolv årsålder är med i en lottning. Två människor, en tjej och en kille, får åka till huvudstaden och vara med i hungerspelen. De tävlar mot alla i dem andra distriken. Det finns 12 stycken distrik. De måste döda de andra för att överleva, en vinner och hon/han får åka hem igen och leva.
" 24 DELTAGARE. BARA EN ÖVERLEVER. ALLT DIREKTSÄNDS."

Just nu får den 9/10  ♥
Har inte läst ut den än ju, så den får 9/10 än så länge. Den får inte 10, för att den är lite tråkig i början, men det kanske alla är? Äh, men den frå en 9 så länge! ^^


Genom dina ögon. Hade lust att läsa denna, en riktigt lång bok, hehe. Eftersom jag inte gillar vampyrböcker, så tänkte jag att jag kunde läsa denna istället, för författaren är en riktigt bra författare!
606 sidor med liten text.
Författare/Författarna: Stephenie Meyer.

Handling (baksidan av boken): "Jorden har invaderats av Själarna, en ras som tar över och kontrollerar människornas sinnen"
Kommer troligtvis läsa denna sist!

Den får inga hjärtan än... återkommer till det!


Cirkeln. Ny bok som har blivit populär! Ser verkligen fram i mot denna! c:
516 sidor med ganska stor text (men inte lika stor som berts bokslut)
Författare/Författarna: Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.

Handling (baksida av boken): "Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. En natt då mnen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. De vet inte hur de kommit dit eller varför de är där, men utan varande kommer de inte överleva."

Får inga hjärtan än... återkommer till det.


En extra sak jag gillar med Cirkeln:


Hehe, gillar det blodet på N:et! :)



Lite saker att komma ihåg.

"REMEMBER"


100 g smör, smält
3 dl florsocker
2 dl jordnötssmör
1 1/2 dl jordnötter (salta), hackade

Choklad att ringla över

Dommedagen 21 maj 2011?????

Har ni hört/sett?

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten--jorden-gar-under---nu-pa-lordag

Men vet inte vad man ska tro, men jag tror nog inte riktigt på det, eftersom jag inte tror på "biblen" och varför skulle man säga det nu och inte tidigare?

Iaf "om det nu händer" så är det den 21 maj 2011. Gubben i videon säger att Mayafolket hade fel och att jorden egentligen går under 2011, istället för 2012...

Jag vet inte vad jag ska tycka. :Y

To the sky...


What's up there?

Sverige 3:a

Okej... Azerbaidjan (Eller hur det stavas) kom 1:a i Eurovison! Jag fattar inte hur folk tänkte, det fanns så himla många bättre låtar! Och Italien 2:a? Tyckte att det var den sämsta låten av alla, så jag fattar inte riktigt!

Iaf, här kommer en bild och sedan ska jag lägga mig. Har studiedag imorron, men ska ändå upp 8 för städerskan kommer. :c Men vid 9 kommer jag gå hem hos Elin och Märta, så jag inte bhöver bara med städerskan, men hon är bara där till två!


Tagen för några dagar sedan. Använda pappas nya objektiv. Det är ett vidvinkel objektiv! c:


Eurovision Song Contest 2011

Kollar på Eurovision och de ska ge ut poäng nu! :) <3

Justin Bieber (Bäver)

Har ni sett denna videon? Denna tjejen i videon är riktigt lik Justin Bieber! Hon skriver själv att folk tar fel på henne och vill ha autografer och ta foton på henne för att de tror att hon är Justin Bieber. Sedan så sjunger ganska likt som ni kan höra, fast hon på videon är ju 1000 x bättre. ^^





Tycker ni dem är lika?

(Själv gillar jag inte ett dugg Justin, men jag tyckte detta var ganska roligt ändå)

Saknar dig så. ♥


Pictures!

Hejhej! :)

Jätte fint väder det är idag! Igår var det gäster hos oss. Vi sjöng singstar och kollade på film sedan somnade jag vid halv 11 tiden. x3

Har lust att lägga upp lite bilder på bloggen, så det gör jag!


Ett "fågelbo" som vi fick av våra grannar på påsken (för att vi hade hämtat deras post jätte många gånger när de var bortresta) 19/4


Jag gungar i hammocken och Aron ligger i trappan och solar! 19/4


Aron rullar runt och myser. c: 19/4


Haha, han sover så gulligt. ^^ (Samma datum)


Aron lika mysigt. Dagen innan jag tog bort orthofixen, det är därför den är på bild. (Samma datum)


Haha, Aron utanför dörren. ^_____^' (Samma datum)


Aron utanför dörren igen...


Söt som socker. ♥


Bakning av påskcupcakes! ♥ (21/4, första dagen utan orthofixen)


En Babushka som jag köpte innan bakningen. (21/4)


Massor med malda hasselnötter i! (21/4)


Brorsan och jag är ute och letar påskägg för Aron har gömt dem, haha. Men jag stannade och fotade våran påskhare istället!




Visst är Aron underbart söt här? ♥


Hittade påskägget och chokladharen! :)


Cupcakesen!


Så, det får räck med bilder för tillfället.... nu ska jag kolla på älskade ouran. ♥♥♥♥ (Vill inte att det ska ta slut. Är på avsnitt 17 och det finns bar 26. :'c Buhuuuu)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Ang. design...

Om ni inte kan se designen, så tryck F5! :)

Middag...

Hej!

Snart ska jag till några och äta middag! Mamma och pappa är på typ en utförsäljning för puma, så jag kommer få lite träningbyxor och skor...^^

Jag berättade ju om skåneresan i förrgår och den har blivit ändrad. Vi ska först till Lund, sedan Malmö och sen Kristianstad! :)


Aron för någon vecka sedan! ♥

Ny design!

Ny design!


Ang. skåneresan

Hehe, dåligt jag är på att uppdatera... ^^

Nu för dagarna tittar jag bara på naruto. x3 Men det är ju sååå bra. Är på episode 123! c: Kollade jätte mycket ett tag men sedan kollade jag inte på ca 1 år och sen nu började jag kolla igen! ^_______^'

Har precis duschat, skönt!

Idag så var jag först hos sjukgynmnasten (Det gjorde ont där) och sedan åkte jag till skolan... sedan var jag ju där. Höll på att planera skåneresan, det är det ända vi gör nu på dagarna. Det är en sådan skåneresa att man åker i en grupp med mellan 4-7 medlemmar och 1 vuxen (vi har 3 vuxna) och så måste man åka tåg, regionbuss och stadsbuss. Sedan måste man till två ställen i skåne. Ja och så ska man åka runt på dagen och kolla på saker osv. Man får ha 100 kr /person, men det är ganska lagom. Fast de flesta grupperna ska åka på laserdome...
Vi ska först till Lund och där vi möta min mamma och sedan ska vi väl fika eller något. Sedan åker vi till Kristianstad och hittar på något där, sedan drar vi hem! ♥

Ja... men nu måste jag hinna se ett episode av naruto innan jag går och lägger mig och läser! :)

Bye och godnatt i förväg! (:

RSS 2.0