Dagens:

Dagens ska göra (ikväll/nu):
~ Kolla på Charmed (förhäxad)
~ Öva på engelska glosorna.
~ Data?
~ Äta, eller något.
~ Göra klart mitt halsband som jag håller på med.
~ Kolla på idol.
~ Kanske något mer program?
~ Fixa mig för att kunna krypa ner i sängen! c;

Webbcam.

Äntligen går det att blogga! Hehe, igår kunde jag inte logga in, såå jag har inte kunnat blogga. Sedan så hade jag inte mycket tid att blogga på heller... så. ^^

Mamma hade fått ett sånt till erbjudande från fuji. 100 bilder för 0 kr (+ frakt, 30 kr) Så jag har hållt på med det i några dagar att välja ut bilder. Det är så att vi bara ska beställa bilder från iår och sedan ska mamma och jag göra album! ;]
Nu ska jag cama lite med en som heter Cornelia!
Bye.

27/9 - 10


Aron i April. ( Ignorera halsbanet. Det står lite saker där, ni vet och jag kladdade över det.)

Kanske 3 timmar?

Blev ingen bloggning idag, men det var lite saker som hände. Eller, ja, jag och mamma skulle fixa bildr som vi skulle skicka efter, men allt blev helt fel efter ca 2½ timmar! :c

Jaja, men nu ska jag sova. Ha det gött!

25 sep 2010

Bestämde mig för att gå och lägga mig lite tidigare än när jag brukar lägga mig på lördagar, så det blir inga bilder, men ni får sova så gott så hörs vi imorron! :)

3 saker. ^^

Förlåt för dålig bloggning med idag kom mamma och pappa hem, så det har varit lite mycket nu på kvällen. Fick lite saker. En parfym, Hannah Monata, haha! Jag vet, kanske låter fånigt, men den luktade faktiskt gott och flaskan var fin, hehe! Det är ju inte märket som spelar någon roll och det var ju inte jag som valde parfymen heller, men jag gillade den och det är min första parfym. c: Sedan fick jag mentos och en sån sak man skakar så faller det glitter/snö. Fast det var från Spanien, men den var gullig med två spanjorer i som typ dansade tango eller något, bild kommer senare! :)
Idag har jag iaf spelat monopol med farmor, sedan har det inte hänt så mycket, hehe!

Jaja, ha en trevlig lördagskväll. 83

Bild från Augusti?

I miss those days when it was we two. <3


(Kollar på "drömmarnas fält"!)

Mat. :P

Nu blir det mat som farmor har gjort, gott! :D

Blue sky.

Snart är det idol! Hehe, är super trött och jag ska nog inte riktigt blogga idag. Fullmåne idag. ^^ Nä, men jag har bloggtorka och jag har inte hunnit fota... :c Nä, men det blir mer bloggning imorron, det lovar jag!

Bild i repris, tror jag?


Milkshake!

Åååh, jag är sämst på att blogga! Ehe idag så gjorde jag matte, några tal och kollade på de engelska glosorna. Sedan så lagade jag och Jonatan mat. Spagetti och köttfässås. Kollade på idol och min favoriter är nog... hm. Jay Smith, Afrikanen (kommer inte ihåg vad han hette!) och några till som sjöng med Afrikanen idag! Jag suger på namn, säger vi... ^^
Jahapp. Imorron ska vi inte ha Paula (min lärare) utan en annan, som vi har haft som vikarie innan! c: Det ska bli kul, tror jag? Men vi ska någon jobbig läxa imorron om indianer och den är ca 7 ca lång där man ska läsa, fråga på frågor + komma på egna frågor! :c Det ser så svårt ut, men hoppas det inte är det. Sen efter skolan imorron måste jag göra USA kartan (delstater, städer, floder, berg osv.) och engelskan, så jag har mycket att göra. Sedan ska jag ju såklart kolla på förhäxad. ♥ Farmor "passar" oss nu ju, så... Öh, så... något? Haha, nä, men man får skärpa upp sig lite. Nä, jag bara skoja!

Nu måste jag å och lägga mig innan farmor ser att jag sitter vid datorn... hehe! ^^


Någon milkshake... som jag gjorde för ett tag sen, haha! Jag suger på att lägga in bilder just den dagen jag lägger in det på datorn!

Tusen gånger starkare.

Jag vet att jag inte har bloggat, men det är ganska svårt när man har bandage om sina ena hand. :c Ehe, igår så kastade Adam ( en i min klass) en jätte hård boll på ina fingrar så de åkte bakåt, eller hur jag ska förklara det! Jag har väldigt ont och jag ska inte gå på gitarren imorron för att det går verkligen inte spela, haha! Idag var mamma och jag på förhands visning på "Tusen gånger starkare"! Den var väldigt bra. En fakta film, typ, eller ja, det handlade om hur orättvist det kan vara mellan tjejer och killar, populära och opopulära och knäppa lärare.

Öhm, jag måste egentligen lägga mig nu, för jag ska upp 20 i 7, för jag börjar 8. Jag cyklar kvart i 8, så jag måste ha en timme på mig, för jag segar alltd i 20 minuter i sängen, haha! c: Så egentligen 7 ska jag stiga upp, men ändå. Det går riktigt segt att skriva, så om jag har något stavfel måste jag skylla på det! Imorron åker faktiskt min mamma och pappa till Portugal, så det är därför jag måste också stiga upp tidigt. De ska vara där tills på lördag, så min farmor ska vara med oss (Jonatan och ja). ^^ Öh, jahapp, men nu ska jag dra mig mot sängen!

Puss och hej, leverpastej! ♥

Wooohoo!

2-1 till HIF! (Helsingborgs IF)

Tvungen att sova!

Sverige Demokraterna borde egentligen heta något annat, för det partiet respekterar i Sverige!

Ett inlägg innan jag går och lägger mig:
Det är val dag idag ju och Sverige Demokraterna kom med i riksdagen! Vaf*an är det med folket i Sverige egentligen!? (förlåt för svordommen, men är tvungen!). Moderaterna kommer troglitvis vinna, men hur kan de rasisterna komma med i riksdagen?
Åååh, blir så arg! :c

GODNATT!

Litet inlägg.

Kusinerna och alla dem gick ham vid halv sju och snart ska vi bara äta en liten middag, tror jag?
Jag har ingen blogglust eller något att skriva om. Imorron ska jag iaf se på HIF! c: Yeeey. Första gången i år tror jag, haha!

Nä, men nu ska jag spela lite gitarr eller gå ner och se om maten är klar!

Kusin besök från Lund!

Hellu! c:

Vid 2 kommer mina kusiner och min morbror (+ deras mamma och hans fru!). Vi ska äta lunch och typ fika, eller  något? Jag trillade nyss i trappen, igen! Jag trillade med mina förstora tofflor och sedan bara gled jag ner på mage ner för trappan. Jag kunde inte heller stoppa det för jag hade kuddar och sånt i händerna och mina tofflor som är glidiga satt på mina fötter. :c Min revben gjorde ont... ehe. :c

Sedan kanske ni såg att det bara blev ett inlägg igår, men jag bestämde mig att ha en bloggpaus i en dag. Annars har det varit så att ag har glömt eller inte hunnit att blogga, men denna gången tog jag paus! Jag bloggar ju för min egen skull, så jag ska komma ihåg vad jag gjorde på dagarna, faktiskt!
Här hemma är det kaos. För det är matlagning, städning osv... Uhu, man blir så trött av allt väsen och städning. Jag håller faktiskt på att somna precis nu, hehe!


Någon bild från i veckan! c:

Tänka, Rita, Prata, Måla och äta!

Hemma från målarskolan! (För ca 25 minuter sen, då)

Någon bild från i sommras! ^-^


Idol och marabou daim.

Kollar på idol och äter marabou daim. <3
Imorron börjar målarskolan, yey! Det är så kul och jätte många i min klass är med. c:
Nu ska jag fortsätta att kolla, ehe.

BRB

Nasse.

Haha, vet ni? Jag kollar på "Nasse". Kanske ni inte vet vilket program det är, men de går iaf på SvtB. c: Min kompisar är faktiskt med och gör röster i den! Den hel vita kaninen och grisen! Fast det var ett tag sen, haha.
Jag och Jonatan ska sova ensamma ikväll, det ska bli mysigt, eller ja, att sova själv... tror jag?

Snart ska vi äta, så jag måste bara göra klart maten, vi hörs snart! 8)

Godnatt! 8') Edit: Den blev inte så fixad, men jag hade bråttom att kolla på idol!En video från igår. Gjorde mitt Engelska brev och gosade med Aron vi ca halv 11 tiden. c: Höhö, kanske tråkig och låten är inte så bra, men jag hittade inte någon annan låt och Aron gillar låten, så det fick bli den!

Kort inlägg.

Jag vet att det inte blev någon bloggning, men jag var inte på humöret, riktigt! Idag var det skola som sagt och vi kollade på film nästan hela eftermiddagen. Från ca halv 1, till halv 3, kanske? c: Det var någon film om slaveriet i Usa. Den var riktigt bra och han i sagan om ringen (Frodo, "huvudpersonen") var huvudpersonen i denna film med! Kommer inte ihåg vad den hette, men den var iaf bra.
Jag ska fixa lite nu, har inte ätit något mellanmål och mamma tvingar mig, fast vi ska äta snart?


RIP Emma 15/9 - 10. <3

Livet...


Livet ska man ta det som det kommer. Vissa föds med det, vissa inte. Men det finns
något som heter att lära sig och det är något alla kan göra!


Börjar 8:00 imorron, som alla onsdagar. :c

Åh, va dålig uppdatering, men i mitt försvar var jag med Elisabeth och sedan köpte smycken, så jag hoppas ni förstår varför jag inte har bloggat! Just nu ska jag bara lära mig orden jag ska kunna i spanska och läsa igenom samhällskunskapsboken! :c

En sak imorron är bra! Och det är... slöööjd! c: Jag håller på att göra en hood-tröja. Lisa och Märta med, så vi hjälper varann. Sedan så börjar jag 8 imorron och slutar kvart i 3, så onsdagar är inte jätte bra! Men heelt okej. Jag bara ororar mig att jag inte ska hinna min matte, för jag har ju gitarr klockan fem i halv 5 imorron. *ÅNGEST* (Hehe, inte övat något, för min lärare snackade med massa andra. :/ Det kommer blir skenerat att säga det till honom, men jag hoppas han förstår!)

Ett inlägg till kommer!

Vilken är bäst? Färg eller svart vit. 8)
Aron är en klätterapa. c: Eller kanske klätterkatt?

Har varit ute med Aron för någon timme sen och fotade!
Kanske blir mer bilder ovh video senare eller imorron! Ni får iaf en bild, för jag tror faktiskt jag ska baka. 8'3


En av bilderna. ♥

Lisa. c:

IDAG ÄR DET LISAS DAG, FÖR DET ÄR HENNES FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA! :) <3
Japp, idag är det Lisas 12-e födelsedag! Hoppas att du får en trevlig födelsedag och massor av presenter!


Minne av World Trade Center! <3


Nio år sen...

2001 11 September åkte två plan in i World Trade Center/Twin Towers.
Minne av alla som avled den dagen. <3


Bilden: Nyårsafton på Zanzibar (ö:n)

Heeej!
Igår blev bara ett inlägg, men jag hade inte så mycket att skriva! Hehe. c: Det var en helt vanlig skoldag, eller inte riktigt, eftersom vi började hela dagen med att måla! Hihi. Min målingar blev jätte fula, ehe. Iaf, sen blev en annan lektion lite försenad av en person så jag hann inte göra klart mitt ena prov, höhö. ^^ På gympan spelade vi inne-bandy och fy va svettig man blev, jag fattar inte varför. Jag har nog inte svettas så mycket och ändå kännt mig... pigg? :o

Idag skulle vi ha gäster, men pappa påpekar att han är sjuk, så nu ska vi bara på fotboll med vissa av dem istället! Klockan 4 blir det. Jesper ville va idag, men det var lite kaos i huset så det gick inte! Om du läser detta Jesper , så ska du veta att jag inte ljuger. Ja.. för att pappa är sjuk och du vet vad! Men, nu behövs min blogg puffas upp lite med någon bild. Inte någon ny bild, tror jag, men det går väl lika bra med en gammal? Just nu regnar det och det håller på att bli riktigt dimmigt. :c (Försökte lägga in bilder från min lilla kamera som inte går att ladda, men typiskt mig så hittar jag inte sladd till den, så, det blir inga! Hehe)


Fråga inte varför jag har täckt över där uppe... ^^

Svar på tal:

"Jag måste bara få fråga... Vad har du för kamera? Älskar dina bilder på Aron. Så fina och söta. :'3"

Tack så mycket! 83 Jag fotar med Nikon D5000! c:

(Svarar i ett inlägg för personen inte hade en blogg, om ni undrar!)

Jag är jag.

YEY, IMORRON ÄR DET FREDAG! 83Nu ska jag sova och jag tycker ni ska kolla på bilden extra mycket och läsa orden. Tänk. Skriv gärna i kommentarsfältet vad du tänker på eller har fåt åsikter när du läser detta! c:

Jag tycker det är kolka ord. <:

(HAHA, jag bara tog en bild. Det är faktiskt min bild jag har vid start programet saken!)

Buhu.

Trillade nyss i trappan och slog i min ben och fötter! Det gör fortfarande ont. :c

Sovande katt med drömmar.

Heeeej!

Idag har inte hänt mycket. Frågade om de i receptionen på skolan hade fått in någon cykelnyckel, men hon visste inte och jag behövde fråga vaktmästaren, men hur skulle jag veta var han var?
På musiken hjälpte jag Anna med att lära sig "My heart will go on" på piano och hon kan nästan hela nu! c: Eller, ja, det mesta. Sista lektionen hade vi bild och vi skulle måla typ landskap på Usa, eller vad det var och min bild blev helt förstörd eftersom jag råkade göra massa fingeravtryck på bilden när färgen inte hade torkad, min bild blev helt blöt och jag tog en svamp och bara kletade runt på bilden. :c Smart man är då!

Jaa, iaf. Sen gjorde jag engelska och geografi. Sen har jag inte gjort så mycket mer än kollat på tv igen. Jag kollade på "Christine", "Vänner" (eller friends), "Tyra Banks" och "One three hill". ^^
Haha, jag måste ha ljud när jag göra läxan, för annars får jag tråkigt och gör något annat. :c Ikväll blir det ungspannkaka och Idol! (:

Aron ligger och sover här bredvid mig, så jag ska sova lite med honom innan de blir mat, haha!

PS. Ska börja med bilder i inläggen igen, men kanske nån annan dag. Jag har inte haft mycket tid till att fota!

Fågel. :'3

Oj, glömde blogga vid 6 tiden och sedan kom jag på det vid halv 8, men då skulle jag ta bort kläder och sedan idol, och skånefruar, så det blev inte förens nu! Haha, fy va fånigt skånefruar var! HAH.
Men iaf. Idag i skolan var vår lärare - Paula - sjuk igen, så vi hade Simon IGEN! Vi slutade som sagt 45 minuter tidigare! c: Slöjden var mys. Vi berättade (okej, Lucas och Anna) massa skräckfilmer. Haha. Vi hade släckt i taket och alla satt jätte nära varann och arbetade samtidigt de berättade! Myys. Gitarren var helt okej, men jag fick inte riktigt lära mig ackorden, eller vad det var, för min gitarrlärare - Emanuel - pratade med andra, såå... Jaja. Juste, fikade med mamma innan gitarren, det var trevligt (haha, lite ovanligt ord egentligen. Låter så... gammalt, eller något?)! Vi åt macka och vaniljbulle och delade, som alltid! När vi beställde så flög en fågel över mitt huvud, fast jag fattade inte det förens efter. Jag såg når flyga snabbt, men jag trodde jag såg i syne, sedan sa hon som jobbade där att det var en fågel inne i köket. :c Och sedan köpte jag ett par jeans, det behövde jag! Höh, jag har inga byxor.

MEN NU ska jag lägga mig. Om jag har skrivit konstigt eller helt ur min stil är det för jag är super trött, har ont i huvudet och har hostat som en galning i flera timmar. Har tagit någon tablett för hostan och en alvedon! Hostan kommer inte lika mycket längre! *Happy face*


En bild ni kanske redan har sett, men jag tog bara en bild. Dagen innan jag flög till Spanien.

Fick sluta 45 minuter tidigare!

Hello!
Idag slutade jag 45 minuter tidigare, men så skulle jag cykla hem och min cykelnyckel var borta. :c Elin var snäll och hjälpte mig leta, men vi hittade inte den, så jag fick gå hem istället. Hoppas jag verkligen hittar den, för sånt här hatar jag, när man tappar bort något, fast det gör säkert alla?
Ska snart med mamma och fika och sedan gitarr. :'c Jag gillar gitarr, men inte gitarrlektion. :/ Jaja, ska fixa lite saker och återkommer vid 5/6 kanske?

Hälsning.

Nu drar jag till sängen, bye!

Sol blommor.

Idag har varit en lång dag. Först så var vår lärare, Paula, borta eftersom hennes sån var sjuk. Så, vi hade en vikarie, Simon. Det blir alltid mycket liv och alla tror de kan göra vad de vill - när vi har vikarie, men jaja. Det var kul, för vi spelade king med Simon, haha! Han var väldigt duktig! Vi fick även sluta 15 minuter tidigare!
Så, sen gick jag hem och gjorde läxor och kolla på tv. Sedan åt jag glass, mums! Har inte ätit så där sen i femman, haha! (Jag gjorde lite onyttigare - fast godare!)
Snart blir det IDOL! Yey, första programet för i år. ^^ Men först ska jag fixa lite saker på facebook, för det börjar inte förrens 20:00!

En bild från i torsdags!


(Blev nöjd med den!)

OH.

ÅÅH, VA DÅLIG BLOGGNING. :c

Men idag var jag med Lisa och vi gjorde lite dåliga saker, hihi. Nä dåå! (:

Egentligen måste jag lägga mig nu, men jag är så snäll så jag bloggar, ihihi. c: Okej, jag måste lägga mig, för jag vill se klart karate kid (första) såå.. ^^ Goodnatt! Hoppas på bättre blogg inlägg imorron då?

God natt! c:

Har varit hos farmor idag! Vi firade henne lite, fast hon fyller egentligen år på tisdag! ( :
Jag ska förmodligen gå och lägga mig nu. Blir väl musik eller något innan jag somnar, men vi hörs imorron! Tror jag ska till skolan, om jag bara inte mår piss... c:


Gammal redigerad bild. :c

Kräftskiva iiiiiigår. c:

Heeeej!
Har inte fått mycket sömn inatt för mitt öra tjöt i flera timmar. :c
DET GJORDE SÅÅ ONT, så det går inte att beskriva. "/ Ikväll ska jag hem till farmor och äta middag, blir väl kul, men både jag och Jonatan är sjuka, såå.

Igår var jag på kräftskiva, var väldigt kul! Jag åt kanske 5 kräftor, mums! Det var 4 barn med mig. Vi kollade på film och sedan la vi oss på studsmattan med massa täcken och filtar och myste! Hehe, vi gjorde det förra kräftskivan också! c: Tog inga bilder, fast jag skulle göra det, meeeeeen ändå, det var inte så mycket att fota. ^^

Nu ska jag hitta på något, jag har så tråkigt och jag stör mig så mycket att jag har lock för örat! ÅÅÅH, det gör ont, men det är helt dött, säger vi.


September 2009.

En liten genomgång om September förra året i bilder!


Gick fortfarande på drillen!
|
|
v
Aron blev en i familjen! Om sex dagar har vi haft honom i ett år! ♥


En till bild på Aron första dagen vi hade honom hemma! c:


Då var jag mycket med Jesper, Thyra, Lucas, Jacob och Hedda! Vi var alltid på min studsmatta.


Aron var så liiiten. ♥


Fick pappas panasonic.


Finaste bilden jag tog i September!


Hade fortfarande min förra mobil!


Älskade denna bilden! Haha.


Och denna! xP

Äh, nu har jag inte så mycket bilder, förutom massa bilder på kompisar och mig själv!
OBS! De två sista bilderna visar att jag var mer åt "fjortis" hållet. :c SÅ ÄR DET INTE MER. c:

Ja, ni fattar, fortfarande sjuk!

Förlåt för seg uppdatering, men jag är fortfarande sjuk! :c
Nu har jag börjat att hosta. "/ Det är kräftskiva idag, men jag vet inte om jag följer med. Hoppas det iaf!

Som ni har märkt har det inte blivit mycket fotografering pga skolan och förskylning, men det ska jag ändra på! c: Kanske t.o.m idag, får se! Min näsa ser förskräcklig ut, hehe. Men det är bara för jag pillar på den hela tiden så det blir massa röda märken. Uh, jag ska sluta med det! Jag har inte mycket att skriva, ska börja förberda mitt kommande inlägg! Såå, vi hörs snart!


Bild från i början av Augusti. Riktigt sjuk nu. >:

 


Min kväll består av...+( Skulle behöva halstablett också, men jag orkar inte hämta och det hjälper inte. :c )

Sjuk... fortfarande!

Fortfarande sjuuuk. :c Kommer vara hemma imorron också!
Gick till skolan idag för det var skolfoto. Lite dåligt, för jag blev bara sjukare och jag blev JÄTTE dålig på mitt enfoto. Såg inte gruppfotot.

Jaja, jag har inte mycket att blogga om, kanske blir ett bild inlägg lite senare, får se!

Hoppas ni är friska. Uh, det är riktigt jobbigt att vara snuvig, förskyld, ha huvudvärk och ont i öronen. "/

Sjuk. :c

Hellu!
Idag är jag sjuk. :c Just nu ligger jag och kollar på ratatouille. Den är bra! Fast jag orkar inte blogga, så det får räcka för nu.


RSS 2.0