Byta klass

Hey!
Idag har det varit en ganska lång fast kort dag, hehe. x3
Mamma och jag var och pratade med rektorn idag klockan 5. Jag ska byta till en annan klass och se hur det är i den! :) Hoppas det blir bra. Saknar alla kompisar från mange. ♥
Iaf, ska kanske kolla på lite serier och måla naglarna, hehe. (Om jag inte har nagellack så biter jag på naglarna och då blir dem så fula)
"Hänger" lite, haha. Bild från i somras. Det var när våra kompisar från Usa var här och vi åt middag nere på stranden! Solnedgången var jätte fin, men man ser inte riktigt hur mycket den lyste!

Det har ju varit en storm i Usa där våra kompisar bor (de bor lite utanför New York) men som tur mår de bra! :)

Shinkai No Koduko


Glömt att visa denna söta krukan jag köpte för ca 1 månad sedan, kanske lite mer! Visst är den söt. *-*

Väla Centrum

Hei!

Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar, men jag trivs inte alls i min klass. Saknar så himla mycket mina kompisar, men skolan är inte bra där i högstadiet. :c

Idag var mamma och jag på väla. De har ju kommit massor av nytt och WOW va fint det har blivit! Det är massar nya resturanger. Grektiskt, tahi, sushi, steak house, indiskt, italienskt osv! :) Sedan är det riktigt fint dekorerat! De nya butikerna med kläder gillar jag inte alls, men det ska komma mer och det är typ gräddbullerian och Naked juice bar som har kommit, det tycker jag är bra! :)


Bild de visade hur det skulle se ut, det så bara en bild som är gjord i datorn, men stilen är så som på bilden. Det känns som är utomlands!


Bild som också är gjord i datorn på den nya entrén! Den ser ut så. ^^


Den nya loggan!


Den gamla loggan.

Och den rikigt gamla! Ni ser, den öppnades 1974 och var Nordens största sammanbunnda köpcentrum! x3


Jag köpte örhängen på accessorize och pins, smoothie på Naked juicebar och ett suddi och en bok på akademibokhandlen! Sedan var mamma där igår för haon väntade på vår thaimat, men det var jätte mycket kö, så ja, hon åkte till väla och köpte gräddbullar på gräddbullerian! Jag fick hallon, den skulle varit godare om den var i ljuschoklad, för det passade inte så bra med mörk, men det var ändå gott!

Läger imorron!

Hej!
Stannade hemma idag för som sagt har jag gått och blivit förskyld, men som tur börjar den försvinna. Har nästan bara hosta och är hes.
Imorron åker jag på läger med klassen, eller ja, alla sjuor ska dit. Det finns två samma skolor i helsingborg en heter 1:an och den andra heter 2:an och det kommer vara alla sjuor från 2:an också!

Jaja, det ända som är bra att man fick ta med sig godis osv. c: Hehe. ^^ Fast det blir nog att vi måste sova i samma rum som lärarna, för inga av tjejerna har tält, men.... äh!

Känner att jag börjar tröttna på min header, så jag kanske ska byta den, men jag har fortfarande inte fått mina bilder till min nya dator, så får se. Kanske måste gå in på min gamla dator och fixa det!


En bild jag fotade för några veckor sedan, vad tycker ni?

Men vi hörs på onsdag eller något, det är bara en natt så ni vet! c:

:s

Heeej!

Jag är väldigt dålig på att blogga!! Sorry!

Min klass suger, än så länge, vet inte hur jag ska göra...

Men iaf, gick och blev mega förskyld igår. :c Sedan kom Lisa, Märta, Bibo och Elisabeth över igår och det gjorde allt mycket bättre! :)


Fotad för ett tag sen. Jag och min prins. ♥

Högstadiet!

Imorgon börjar jag på högstadiet, i en ny skola, ny klass och där jag inte känner någon!
Lite nervös. :s

Tävling! ^^

Caty har en tävling där man kan vinna ett valfritt smycke på shopbyalexandra.se!

Var gärna med! :)

Köpenhamn imorron! :)

Imorron vid klockan 9 så ska jag och pappa åka till Köpenhamn! VI brukar åka dit när vi bara ska vara! Vi ska gå runt och sedan får vi se om vi gör nåt! :) Det ska bli kul! ^^

Köpenhamn imorron! :)

Imorron vid klockan 9 så ska jag och pappa åka till Köpenhamn! VI brukar åka dit när vi bara ska vara! Vi ska gå runt och sedan får vi se om vi gör nåt! :) Det ska bli kul! ^^

The Hunger Games (Hungerspelen) ♥Hungerspelen kommer på film nästa år!! c: ♥
Man vet inte riktigt hur det kan bli, för när man har läst en bok så tänker man alltid hur det ser ut i sina tankar och sedan får man se något helt annat!
Sedan är det ganska svårt att få med allting... men boken är ju min favorit bok, så jag kommer verkligen se filmen!! :)

Snart...

När allt är klart med min nya ator och jag har fått alla bilder, musik osv så ska jag börja igen, jag lovar! Hoppas ni inte slutar kolla in min blogg! :)

Resturang!

Mycket kul med Ipoden!!! c:

Sedan har jag glömt att berätta att jag har fått pappas gamla laptop, han kanske hade den i 2 år? Eller något... ^^
Idag är det hur bra väder som helst, jätte varmt och helt knall blått på himlen! Våra kompisar som bor i Usa (de vi hälsade på på öland) är ju här så vi ska äta på resturang idag nere vid stranden, jätte mysigt! c: Just utanför den resturangen fick jag Henke Larssons autograf för ganska många år sedan! :D


Jaja, nu ska jag ut och sitta med ipoden. Kanske spela spel eller kolla på film! ;)


(Har just nu inga bilder på min dator, men det är därför vi inte har lagt över min saker till denna datorn!)

Får min Ipod touch 4 idag!! c:

~HEHEHEHEHEHEH~RSS 2.0