HBGfestivalen 2011

Heeeei.
Min datorn "funkar" fortfarande inte. :c


Sen i måndags har min mamma och pappa varit i Italien, så jag och Jonatan har varit ensamma. Har typ bara städat, gjort amerikanska pannkakor, bakat kladdkaka osv... :s
Idag började Helsingborgsfestivalen som är varje år! Det är fullt med musik på kvällarna och marknader på dagarna! T.ex smycken, mat, tröjor... osv!
Det är dåligt väder idag och jag ska inte gå, kanske ska gå på väla med min farmor för jag måste köpa några saker på panduro! Men om farmor inte kan så ska jag inte gå, vill inte gå helt ensam och alla är typ bortresta och kan inte idag, för de ska på, som sagt, helsingborgsfestivalen!


Jaja, mamma och pappa kommer hem ikväll, ville vara hemma när de kommer. Ska kanske gå med mamma lite imorron och sedan på lördag ska jag säkert gå med flera från min "förra" klass!! :)

Ikea

Heei!

Jag har tagit lite paus från bloggandet för att min dator inte är så bra just nu och jag har ju alla bilder på den, så det är ju inte så kul med blogginlägg utan bilder!

Igår skulle jag baka, men ugnen är sönder så det misslyckades. :c
Sedan idag var mamma, min bror och jag på ikea, super tråkigt, för det var ju saker till Jonatan, vi köpte till...

Jaja, pappa har varit på fotboll och andra saker idag, så vi ska beställa sushi om en liten stund!!

Hörs! ;)

Hej.

Hej, jag är duktigt på att uppdatera när min dator är seg och knappt funkar...


Hejdå. ^^

Congratz!

Grattis Walter till din konfirmation!!! :)

Konfirmation och kusin vitamin!

Hello!!
Idag har jag varit och handlat presenter till min kusin (eller ja, två filmer) och handlat mat med min pappa! Sedan så har jag bara kollat typ på "The secret life of the American teenager" och kollat på film! Imorron åker jag till Stockholm för att fira Walter, för han tar sin konfirmation! Sedan ska jag också träffa min kusin som sagt! Kommer hem sent på måndag tror jag!


Är inne på mammas dator så det blir inga bilder. :c

The secret life of the American teenager

Heeej!

Har inte bloggat på några dagar för min kusin, hennes man och deras barn har varit här! De åkte vid 4 tiden idag.

Just nu kollar jag på The Secret life of the American teenager på datorn, så jag ska fortsätta göra det!

Hörs sen! c:

BIG Coca Cola. c:

God eftermiddag!
Haha...


Datorn är fortfarande seg... men det är okej JUST nu.
Jag har glömt att visa vad jag köpte på Öland, så här får ni en bild på det!


En jätte stor cola!!!! c:

|

|

|

|

|

|

|

|

Som ni kanske ser är det ingen riktigt coca cola. Det är en "sparbössa", alltså där man lägger pengarna i! ;)Sedan är den stor, typ som en pocketbok eller något, nä längre. Visar någon gång med en vanlig cola, när vi har det hemma (Vi har bara typ cola light)

Fatta eld

Heeej!
Förlåt för jag inte har bloggat sen jag kom hem!

Igår fick jag hem mitt spel, Kirby's Epic yarn. c: Det är jätte gulligt. ^^ När jag beställde det så beställde jag två böcker också. "Fatta eld" och "Törst" och dem fick jag när jag kom hem från Öland! "Fatta eld" har jag väntat på hur länge som helst, det är ju fortsättningen av hungerspelen! Sedan efter så är det bara att köpa "Revolt" som är sista delen av hungerspelen!
"Törst" är någon vampyrbok... aldrig hört talas om den, men den verkar okej. Gillar egentligen inte vampyrböcker osv, men jag vill ge den ett försök!

Mer bloggning kommer sen, om datorn funkar (Den är fortafarande så seg och kan knappt få upp internet)

Aron 2 år!! c: ♥GRATTIS GUBBEN!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥
2 år! c: ♥

Älskar dig! ♥

Grattis till Aron på tisdag!! ♥

Åker till Öland imorron, så ni får nog se min blogg vara tom i 3 dagar! Min data är så himla seg just nu (Saken som gör att det blir fritt internet är nere i källaren och jag är på tredje väningen, så det räker inte så bra. Plus jag hade något konstigt, vet inte vad det heter.. x3) så jag kan inte lägga upp tidsinställda inlägg eller bilder! :c


Ha det bra! c:

P.s. Grattis Lucas i förskott! c:Sedan så fyller min katt Aron år på tisdag! Jag är så himla ledsen att jag inte kan vara med honom då. :c
Han fyller 2 år! ♥♥♥

Grattis Aron!! ♥

PIKACHU! c:Ska sova nu!

Aldrig...


Rocky Road Brownies

Två bilder på min brownies om jag gjorde i tisdags, ser lite slarviga ut... men äsch, de blev goda! ^^


(Det blir riktigt många och sedan är dom jätte stora, haha.)

RSS 2.0