Första advent 2010!

Hehe, hoppas ni förstår min sugiga uppdatering? ;) I fredags hälsade jag på kolan i 1 timme ungefär. Saknat alla så mycket! :) Blev jätte glad när alla kom springade mot mig! ♥ Det var riktigt modigt av Lucas att våga krama mig! Hehe. x) Fast nästan alla kramade mig sedan när jag skulle gå hem och de skulle på gympan. Hehe, kunde inte sluta krama Märta, saknat henne så! Fast även Elin, Carro, Hedda... okej nästan alla! :) Lisa var sjuk så jag kunde inte krama henne, saknade ju henne såklart också!!!! Vi har även bytt klassrum nu. De ska riva skolan för de ska bygga om allt, så vi är i en byggnad som kallas för barackerna. Det finns två baracker. De är gula, smala och det finns två våningar på varje barack. ^^
Hehe, de hade pyntat lite med julkulor. :P Blåa faktiskt. Ja, men sen efter besöket så skulle jag till en sköterska och rena min sår och sånt och så köpte vi även Citodon (starkare än alvedon). Efter allt sånt åkte vi hem och mina gudföräldrar kom och hälsade på och gav lite saker och vi fikade! :)

På kvällen fick jag jätte ont i mitt ben, alltså JÄTTE ont! Hade fått en bula och när man bara rörde där så gjorde det ont. Hade lite feber också. På lördagen så åkte vi in på akuten och vi fick vara där i ca 3½ timme i ett kokhett rum med feber. Febern hade stigit och jag hade även tagit Citodon. Jag hade 38,6 i feber, men isf hade jag ca 39, eller något sånt. På kvällen hade jag ingen feber längre men kände mig febrig. Sedan idag åkte vi in på akuten igen och mitt CRP hade gått upp över 20 mer än igår! Alltså, jag hade ca 63 i CRP. Om ni vill veta vad det är kolla HÄR. Jag fick pencelin som jag ska ta varje 8-e timme tre gånger om dagen. :c Ja. Och imorron ska jag inte till skolan som var beräknat. Eftersom jag går på pencelin så blir jag trött och sedan har ju hela min helg gått åt till sjukhus och och jag har ju haft feber, huvudvärk och halsont!

Idag är det iaf första advent! :) Jonatan tände första ljuset och vi åt pepperkakor och drack glögg, men jag åt bara en pepperkaka. x) Jag glömde helt bort dem och sedan var de inte så goda. ^^

Men nu måste jag dra mig upp och hämta en banan som mamma tvingade mig till att göra.

29 dagar kvar till julafton!

Det har verkligen snöat heela dagen! Första riktiga snön för i jul. Förra veckan i fredags snöade lite, men då blev det slask och så har det varit pyttelite snö hela veckan, men nu är det riktig!
Igår var det även 1 månad kvar på julafton. :o Kul. Jag har inte mycket jul planer förutom att vi ska vara med några på nyår, men vi ska vara själva med farmor på julafton tror jag. Har inte varit hemma och firat jul på ca 4/5 år tror jag faktiskt! Kanske mer...

Har inte gjort mycket idag förutom att träna benet, ätit frukost, kollat på tv, ordnat med bilder, ätit lunch, duschat och varir inne på datorn! Ehe. x) Får väl se vad jag ska göra nu.

Hörs!


4-åring. :)

Riktigt duktig. ^^


Återbesök.

Jag vet att min uppdatering är sämst, men jag har inte riktigt något att skriva!
Idag var jag iaf på återbesök i lund och lärde mig att skruva på den ställningen. Sedan tog jag även bort stygnen! Som tur gjorde det inte ont som förra gången jag tog bort stygn.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, mer än att jag älskar mina kompisar som stöttar mig! <3 Jag är så himla tacksam för ni finns där, kramar och pussar till er!

:)

Hemma!

Heeej alla!
Igår fick jag komma hem från sjukhuset, lite tidigare än vad det var tänkt, men det var därför jag hade varit så duktig med allt, så ja. ^^
Jag har rullstol och kryckor och jag går på massor av medicin.

Medicin:
~ Två panodil var 6-e timme.
~ OxyContin - Långvärkande morfinliknande tabletter. Var 12-e timme.
~ Laxido - för magen. Dricka varje morgon, blandas med vatten.

Ja. Om jag går för mycket med kryckorna mår jag illa och blir yr, så det är mycket soffa. Inatt sov jag super bra. Från ca 12 till 11 (Väcktes lite för alla mediciner). På sjukhuset brukade jag somna sent för jag inte kunde omna och vaknade vid 4,5,6 och 7.

Ska äta nu, bye!


Svar på tal.

"emilia, med lösnaglarna -.- om HIHIHIHI:
asså , vafan snackar du om?
vi har fan inte gjort er ett skit?
förlåt oss för att vårt lag är så jävla mycket bättre ä ert, NI SUGER ! :)
haha , & vadå lösnaglar?
jag har inte tappat ngra jävla naglar i ditt hår?
och säg fan inte ngt om izabell , fattaru?
dåliga förlorare säger jag bara."


Svar: Vill helst inte bråka, och jo, dina lösnaglar kom i mitt hår. Varför skulle jag ljuga? Jag hade ju ingen aning om att du och Izabell läste min blogg? Sedan var vi inga dåliga förlorare. Ni stod där på planen och grät och såg super ledsna ut ju!

Operation imorron!!!

Nu tror ni att jag på på sjukhuset? Men nope! Jag var bara på sjukhuset mellan 9-16:15 ungefär, så jag fick åka hem, men imorron kommer jag åka hemmifrån klockan 7 och kommer fram vid 8 något! Sedan ska jag duscha dubbeldusch igen, som jag gjorde ikväll! Dubbeldusch är tvålar och schampo som man smörjer in sig och duschar av och sedan gör man det igen, alltså två ggr! Det är för att döda alla bakterier innan operationen! Fast jag vet inte varför jag ska gör en till dubbeldusch? (Det blir 4 ggr ju!)
Ja... men sedan blir operationen någon gång vid 10-12! *Nervös*

Okej, jag är inte jätte nervös för operationen. Mera för allt som kommer hända. Typ skola, kläder, bedövning/mediciner osv! :s

Jaaja, men jag lovar att jag inte ska dö! Vi hörs! ♥

Operation 16/11-10

Imorron åker jag in klockan 9 på morgonen till lundslasarett och tar blodprov och sånt hela dagen, sover över och sedan opereras på tisdagen! :c Sedan kommer jag vara på sjukhuset minst en vecka, eller något, men jag kommer ha med datorn, så jag KANSKE bloggar någon dag, om jag inte har för ont!

Ni får ha det så bra, så hörs vi. ♥


Bilder från igår. ^^










FARSDAG!

Idag är det farsdag!!! c:
Själv fick pappa två böcker, kaffebönor och en tidning + en kram och "jag älskar dig" från mig. x)

Idag blir det en dag med Hedda och packning/städning. :/ Känns lite tråkigt och nervöst, men sånt är livet (eller inte?) Ska väl städa nu, buhu, men det är inte så mycket. Typ lite böcker och papper där det står ackord till låtar på gitarr.

Lite bilder från gårdagen kommer snart! c:

A day with mom.

Hellu!!!
Idag har mamma och jag spenderat dagen. Först vid halv 11 så åkte vi till en skola fö vi skulle på en skolvisning. ;) De snackade i 1 timme om skolan. Lite jobbigt, eftersom jag satt så konstigt så min rygg var helt stel och gick och knäcka sen. x) Men ja, träffa hur många som helst jag kände, lite konstigt. Det var ju typ hela rigstops skolan som var där. En från mange. ^^ Fast man kunde komma olika tider, så det kanske kom någon mer från mange sen? Min kompis var där (familjekompis) så vi gick runt lite på skolan (Med våra mammor och hennes pappa).
Efter det så gick mamma och jag och kollade filmer på bio:n, men den hade inte öppnat och det var inga bra filmer förrens vid 4-6, så. Men vi åt och sen handlade vi frukt och godis och hyrde film och köpte film. x) Sedan åkte vi hem, jag kollade på den filmen vi hyrde och ja... och mamma och jag har gjort pizza, så just nu ligger den i ungnen. Den ser super god ut!

Jahapp. Bilder kommer senare eller imorron. ;)

Vi hörs. :p

IDOL 2010

Hehe, kollar idol just nu. SÅKLART är Jay bäst! Just nu sjunger Minna.. :/ Uäh, gillar inte henne.


Ouran High School Host Club

Åh, va jag har kass uppdatering, men idag fyller faktiskt min bror, Jonatan, 16 år så det kommer ju firas. c:
Farmor ska väl komma senare, jag har ingen aning när? Och vi ska äta tårta som mamma och jag köpte igår. :p Och till middag blir det tacos, ehe.
Oh, nu kommer nog farmor... eller pappa? Äh, får se efter sen. Imorron åker pappa även någonstans så mamma och jag ska göra något trogligen, fast först ska vi till någon visning på en skola som jag kanske ska börja på i 7:an! :) I en musikklass då... ^^
Eh, ja. Uppdatering i helgen kommer nog bli ganska kass för att jag ska.... ja.

Ska se på "Ouran High School Host Club" nu! ♥


HIHIHIHI

Hihi, nu ska jag blogga igen. ;)

Har inte varit aktiv, i know, men men.

I måndags så började jag skolan igen efter höstlovet och efter skolan var jag med Märta och Lisa. Vi hade jätte mysigt och kollade på harry potter. ♥ Haha, vi skrattade hela filmen typ och sedan skrek Märta och Lisa när varulven kom, haha. Märta skämtade bara lite men Lisa är fortfarande rädd för varulven. ^^
Sen igår var det OS i bakset och vi kom 3:a med ett annat lag. Vi skulle egentligen möta dem andra 3:orna, men det gjorde vi inte?? Men vi gick iaf brons och det var helat omöjligt att vinna dem vi spelade mot, för det fanns en tjej där som gick i våran klass innan och hon är väldigt lång, så hon kunde bara droppa bollen!! Ingen kunde skydda över henne. Sedan så var hon och hennes kompis jätte taskiga och knuffades och slog oss. :c Hennes kompis Emilia tappade massa lösnaglar i mitt hår, usch. :o

Hehe, men jag är super glad för att ha blivit 3:a! Vi vann ju 3 matcher förra gången. c;

Som tur kom de vi mötte bara 2:a. Det var argare än oss! Vi var lika glada som 1:orna!! :P
Idag var det sista gången på gitarr, ganska skönt men ändå inte. Skulle väl vara kul att kunna något mer fingerspel och något mer ackord, men jag orkar egentligen inte gå ditt klockan halv 5... och jag ville bara kunna några ackord, så jag kunde spela några låtar. :3

Sedan i London var det jätte bra!


Big ben.
(Vet att den är lite sne men när jag tog den gick jag i full fart och ändå blev den är bra!)

Hem till Sverige... (Danmark först!)

Jahapp, då är det dags att åka hem! Vet dock inte vilken tid, så det bara kommer någon tid.

Vi hörs vid 6-7, något, om jag orkar blogga!?





SHOPPING IN LONDON.

Lördag! ;)

Idag blir det shopping, ehe. Ja och kanske vi ska till en marknad! Kuul!
Får väl se hur mycket pengar det går åt! :p


Sightseeing! :p

Idag blir det troglitvis sightseeing och Buckingham Palace! c: Ja och typ London eye och sådant. :)







Have a nice daaay! :D
And a big cup of tea.
<-- Klicka för större! x)

Stigning.

Nu går flyget, snart framme! Vet inte direkt hur långt tid det tar. Kanske 3 timmar? Äh, jag ingen aning.

Får se vad man gör på planet då, hoppas det inte blir för tråkigt. ;)


:3

Hellu! Så det är äntligen dags att åka till London! Troglitvis har ingen av er vaknat, eller?
Iaf, vi ska åka till flygplatsen nu, Kastrup i Danmark! Vi brukar åka därifrån, för det är väldigt onödigt att åka till Ängelholm och sedan flyga till Stockholm och sedan till London. Det är ju en omväg, när man redan bor ca 20 minuter med båt borta från Danmark!

Hm, mer tidsintällda inlägg kommer idag, det kan jag lova! :p

Vi hörs!

8D


Hinata Hyuga från naruto. ♥

London imorron!

Heeej!
Imorron är det dags! c: *Pepp*
Tror det kommer bli väldigt kul! Idag kommer det inte bli mycket inlägg, men det är eftersom jag ska göra tidsintällda inlägg till imorron till fredag, lördag och söndag, så det kommer inte bli tråkigt i min blogg! Sak spela lite sims, hihi.

Bye!

HAPPY.

IHIHIHIHI. 83

Igår bestämde pappa och jag mycket inför London resan! Lääängtar så. c: Även fast pappa bytte hotell till något fulare och som inte ligger precis vid  London eye, så är jag ändå glad! Fast det är kanske bra ändå, för att det ligger vi alla resturanger och vid all shopping. :p

SHOLALALALA

:3

Nä, nu ska jag spela sims igen! Fast idag ska jag anstänga mmig till städning och packning, men det behöver jag inte göra förrens om några timmar... like om 4 timmar kanske?

PUSS.

I ♥ Aron.


Jag älskar dig så oerhört mycket! ♥

Gårdagen i bilder och tandläkaren!





















Ihihi, gårdagen i bilder! c: Fixade en pumpa (Vet att bilden är suddig på pumpan men det var mörkt och ville inte ha blixt för då ser man inte hur det lyser) och gjorde cupcakes. Letade efter orange strössel, men hittade inte det, så köpte oranage godis och farmor klippte det i små bitar. ^^

Snart är det tandläkaren! :) Jag gillar att gå till tandläkaren, som inte alla andra gör. Fast det finns en dålig sak... jag HATAR att bita ihop när man har den kameran inne i munnen. De kanterna gör så himla ont, men det är inte så farligt när man har upplevt som jag har!

Hörs senare. c:

RSS 2.0