Ny text. 83

Som ni kanske ser har jag fixat texten i inläggen! Gillar det så mycket mer, innan kunde man ju knappt läsa texten, höhö. ^^

Tennis.

Heeej!
Idag var det första tennis dagen på länge och vet ni vad? Jag kom i en nybörjar grupp. :c Åååh, va tråkigt. Mamma har skickat ett mejl till dem, som tur, men tiden och dagen är väldigt bra för tennis, så jag vet inte.
Iaf, så var jag hos farmor före tennisen. VI åt våfflor och pratade lite. Gjorde lite engelska också! Sedan när jag var på tennisen så fick jag reda på att en av dem som var med i min grupp var väldigt självisk. :/ Ja, hon hämtade aldrig bollarna, för hon var så lat, hon flyttade inte på sig när man skulle slå ett slag och så man fick fega ut så man inte slog henne i huvudet (Sedan tror hon att hon var bäst, för hon kunde hålla igång bollen med läraren, fastän hon skjöt upp och ner och hit och dit.)
Ni kanske tycker jag är konstig, men det var hemskt. Sedan så tänkte jag att de var nybörjare hela tiden, så jag fokuserade inte så mycket och sjöt lite här och där jag med. Okej, det gjorde jag inte, men jag skjöt inte så bra idag, som jag gör annars. Fast jag skjöt väldigt hårt...
Imorron är det gitarr, blää. :c Jag tycker det så tråkigt, eftersom man blir tvingad att göra något som man har betalat att gå på. Det är som i skolan. Undra om jag kommer hinna göra gitarrläxan, när jag har så mycket skolläxor. :/
Jaja, nu ska jag fixa lite saker och ta en halstablett. Jag blir så trött på min hals som gör ont hela tiden!


2004? Ehe, en sommar-tennis-bana. :3

Stretching.

Mamma säger att jag måste gå och lägga mig för att jag börjar blir sjuk, men nja, tror jag är uppe en stund till! :)
Det var inte så fina bilder från igår, fotade från bilen så de blev mest suddiga på vissa ställen. :c Sedan höll jag ett äpple medans jag fotade, det var lite svårt. Ni får en bild från igår (tror jag) istället! :D


Aron stretchar! Haha. :3

Food.

HELLU.
Jag har är på mammas dator, så kanske inte blir bilder detta inlägget heller, men det blir senare. Just nu väntar jag på maten. Jag har gjort massor av läxor idag och jag har t.o.m bakat! :3
Imorron ska jag på tennis klockan 4, så jag kommer inte kunna blogga på dagen. ^^

MEN JAG MÅSTE ÄTA NU, SES! :)

God natt! :P

Förlåt för det blev tråkig uppdatering idag, men ja, som sagt, det har varit fult upp! Jag har inte hunnit lägga in bilderna från idag till datorn, så de kommer imorron!

Sov gott! ♥

Fotokurs inne i Hilton hotell i Malmö.

Heeej!
Idag har jag haft fullt upp! Först blev jag väckt klockan 8 och sedan vid 9 åkte pappa och jag iväg till malmö! Nä vi kom fram gick vi in på hilton hotel och åkte upp på andra våningen där sa jag mitt namn och de prickade av mig. Gissa vad jag gjorde? ...
Jag var på fotokurs! Hehe, ja. Det varade i hela 2½ timmar. Lite tröttsamt var det, men jag fick kursen gratis så jag behöver inte känna mig skyldig att jag gäspade ca 10 ggr, fast det kanske var mest för jag var trött, ehe. 8)
Fast jag lärde mig en del saker! Hade lite svårt att förstå ibland, men jag var ygnst i hela rummet, så (förutom bebisarna i magarna. Det var massor av gravida, haha!).

SHALALALA. Sedan efter så har familjen städat vinden, så det är lite stökigt. :c
Haha, ingen orkar laga mat, så vi ska äta kebab. c: Iiihihihii, haha.

Nä, jag kan inte vara seriös, jag är hungrig och trött och jag måste ju vila lite, det är ju skola imorron! :3

SMIIILE.

Idag var jag med Hedda, så det har inte blivit något inlägg! :) Vi fotade massor, haha. :)
Jag har inte mycket att skriva. Äter lite nappar just nu och har ont i lungorna. :c

Jaja, det får bli en väligt konstig bild från idag.


SMILEY ALICE. 83

Oh, en video. :D

En video från Hedda fotbolls match!


Tomater.

Fredag, äntligen! Mycket läxor nästa vecka, reeeda. :c Japp, men så är det! Börjar spela tennis igen, fast nu blir det på tisdagar klockan 4, så jag får gå hem hos farmor och göra lite läxor och sedan går jag över till tennishallen (hon bor mittimot). Hoppas bara att jag hinner. Skolan slutar ju 14:45.  Så, tennis i en timme. Får väl göra läxor över helgen, tror jag! (:


En bild från 22/8 - 10. :3

Bilder från fotbollsmatchen!

Jag hittade de två sakerna jag letade efter, så jag kunde lägga in bilderna! Nu blir det lite bilder då från Hedda fotbollsmatch! (:
2-0 till HIK (Hedda lag)






Haha, det var en kvinna och en hund uppe på en kulle, tyckte det såg ganska kul ut, men det blev inte så ra på bild, hade inte så bra zoom objektiv!






YEY. 83


Sedan när vi väntade på hennes mamma. Hon låtsades lite sur! (:


En till bild. (:

Jaha, det var alla! (Det var några till likadana, men jag tog inte dem)
Nu måste jag lägga mig! Sov gott! (:

Bortsprugna. :c

ÅÅÅH!
Jag hittar inte den saken jag har till att lägga in bilder på datorn. :c Jaja, jag hittar väl den snart. Sedan är mitt Engelska brev borta, så, hm, jag vet inte vad jag ska göra. Paula (min lärare) kommer förmodligen arg, men hon kan väl ändå inte ge våra brev på skolavslutningen, då tappar man ju bara bort dem. Jag tror min mamma har lagt den i någon låda. Hoppas jag hittar den!
Slutade fem i 3 idag, så jag har bara hunit äta mellanmål och varit inne på datorn, ungefär. Sedan så hjälpte jag packa upp varorna och cyklade på träningscyklen, haha! (:

Hola! ^^

Min första spanskalektion idag då. Heeelt okej! :c Lärarna var riktigt trevliga, men gruppen var stor. På franksan var det typ 8 st och på tyskan 5? På spanskan kanske det var 25? Nä, jag vet inte.

Mamma och Jonatan tvingar mig att gå på Burger King idag, men jag hatar hamburgare! Eller, det är helt okej, McDonalds, Burger King och max hamburgare är så tråkiga och bläääh. Äh, jag vet inte. Just nu sitter jag och väntar på mamma och sedan ska vi väl åka och äta. Hm. Jag är inne på mammas dator, så det blir ingen bild, men lite senare kommer jag blogga med någon bild! (:

Jaja, nu ska jag ta en godisbit som ligger i en burk helt ensam. Jag tror den känner sig väldigt väldigt bortglömd. :c
Hasta la vista! 83

Andra skoldagen. :c

Oj!
Jag glömde bort bloggen helt igår! Jag tog först en bloggfri dag på söndagen men sedan så igår så började jag skolan och sedan var jag med Märta, Elin och Lisa så jag glömde bort att göra ett inlägg! Jag var knappt på datorn igår. Jag gick bara in och kollade lite på facebook och sedan stängde jag av den. ^^
Som sagt, igår började jag skolan. Det var helt okej. Det har börjat 5 nya i klassen. (: Alla verkar väldigt schyssta, fast de är väldigt blyga än. Adam, Bibal (Tror han stavades så, fast man säger Bibo), Anna och Minoo.
Vi fick papper och vi pratade lite och sedan gick vi ut för att få en glass. Idag så slutade vi kvart i tre. Vi fick böcker osv. Jag tycker dagarna är lite långa. Man blir helt slut efter. :c Men iaf. Imorron ska jag gå på min första Spanska lektion, helt okej! Ganska kul, fast det kommer vara 2 ggr i veckan, så vi får se...
Jag har inte på mitt schema än, men jag vet lite.

Måndag: 8:15 - 14:45 Spanska och idrott.
Tisdag: 8:15 - 14:45.
Onsdag: 7:55 - 14:45 Spanska.
Torsdag: 8:15 - 14:55 Musik.
Fredag: 8:15 - 14:25 Idrott och Hemkunskap.
Det är det ända jag vet så länge.

Jaja, nu ska jag ta något att äta. Jag är super hungrig! :3

Fotbollsmatch imorron!

Heeej!
Jag vet att min uppdatering suger, men det är ju de sista skoldagarna, så jag hinner inte riktigt med att blogga. Jag börjar skolan på måndag, det känns helt okej! Det ända tråkiga är att vi ska byta klassrum. :c Vi har så många minnen från det gamla. Soffan, teckningarna osv. <3 Hehe, ja, vi hade en soffa. En mysig soffa där alla ville sitta och ibland bråkade man bara för man inte fick en plats, haha! Det nya klassrummet är så opersonligt, öppet och tråkigt, hoppas vi ändrar om det! (:
Kollar lite på Sagan om de två tornen som går på 3:an och förbereder att gå och lägga mig! Ska gå upp tidigt för jag ska kolla på Heddas fotbollsmatch! (: Jag har aldrig varit på en sådan match, alltså, "barn" som spelar. Jag har bara varit på sådan när te.x HIF (Helsingborgs IF) spelar och andra länder! Tar med kameran, troligtvis, så det blir bilder.

Ni får sova gott, som jag ska göra. God natt!

Städa. :c

Heej. :)
Jag har haft lite saker att göra tidigre idag, så det har inte kommit något inlägg. Sedan kom det inte något inlägg igår mer eftersom mamma och jag kollade på film till väldigt sent, så jag behövde sova.
Egentligen har jag inte så mycket att skriva. Jag måste städa lite för på måndag börjar jag skolan och jag kommer inte kunna städa så mycket sen. Våran städerska kommer på måndag också, så jag måste röja upp.


En bild från de första dagarna på sommarlovet, tror jag. :3

Sushi.

Åker och hyr film och köper sushi! (:
Hörs kanske senare.


Lite saker om idag.

Till lunch så gjorde jag pannkakor. Det tog verkligen en lång stund. Till middag åt jag pizza. Parma med ruccola, min favorit. <3
Sitter just nu vid mammas dator och nyheterna är på. Jag såg det innan vid ca halv 8, så det är ganska tråkigt. :c
Fick en ny skjorta idag av mamma från lindex. Mysig och fin! (:
Haha, jag bara skriver lite olika saker, men jag har faktiskt inget at skriva. Idag har det varit en ganska lugn och tråkig dag. Okej, kanske inte lugn, men ändå inte riktigt planerat.


Hm. En bild från idag.


Hörs snart. :3

-Måste komma på något nytt hej. Börjar bli trött på att skriva "hejhej" och "hellu" varje gång-
Tog några bilder där ute för en stund sen. Det var ganska många fina. Jag tog typ 4 bilder på samma sätt/ställe och jag inte inte bestämma mig vilken jag ska lägga upp, men jag kommer väl på det snart. Några bilder kommer upp lite senare idag. Just nu spelar jag spel på facebook och har tråkigt. Ingen av mina kompisar är inne på msn, inte ens Hedda, så. :c
Jaja, vi hörs snart! (:

Wok med falukorv.

Maten igår. :3


Haha. Wok från typ Findus (?), falukorv, sweet chili sauce, soya + nudlar = Gott.  :)

(Vi tog falukorv för vi hade det hemma.)

Mormor.

Regn, regn och regn.
Åt precis fisk, haha, ja. Inte det godaste, men helt okej!

-Seriösa saker-
Idag ringde det på telefonen jätte tidigt, redan klockan 6. Mamma sa att mormor hade åkt ambulans och att hon hade lunginflammation. Senare idag så ringde mamma sjukhuset där mormor åkte in och det visade sig att hon hade fått en hjärtinfrakt. :c Mamma är väldigt ledsen och kommer åka till henne imorron. Jag förstår att hon är ledsen. Jag kan inte riktigt bli ledsen innan jag ser något, så är jag. Jag kan ju såklart bli ledsen för jätte tråkiga saker, som att någon är död, men jag måste oftas gå på begravningen innan jag känner att jag blir riktigt ledsen. Det haft hänt så detta året. Farfar har dött, Adina har dött och kanske det är mormor på tur? :'c Det är inte det roligaste att skriva så, men det kanske är sant? Hoppas att hon mår bättre snart! :c
Älskar dig mormor, även om vi aldrig riktigt har pratat om något eller känt varandra väl som farmor och jag, men du är min mormor så du är även speciell för mig!

Me and Aron, Aron and I.


Jag och Aron. Eller, jag syns knappt. Om ni undrar vad det som är under min näsa är, är det mitt hår (konstig mening).

Film?

Hejhej! Idag är jag lite halv sjuk, så bloggningen kommer inte vara så bra idag heller, fast det bror också på att mitt internet på min dator inte funkar, så jag har varit inne på mammas dator i ca 3 dagar, fast min brorsa ska fixa problmet lite senare. ^^

Ska nog kolla pöå en film eller något sånt. Jag har super tråkigt.

Go natt. :D

Hellu. :)
Idag var jag med Hugo, Lucas och Hedda. Jag har inte haft tid och någoting att blogga om , så det har inte blivit av med bloggnig idag. Förhoppningsvis blir det mer imorron! :)
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Kanske ska läsa eller något. Jag måste vänja mig att gå och lägga mig tidigt, för snart börjar ju skolan! Sedan kommer jag gå upp tidigare också, så jag måste ju få lite sömn.

Så, godnatt och sov gott alla! :)


Kattutställning!

Hejhej!
Idag har jag varit på kattutställning i Höganäs. :) Det var super fina raskatter. Norsk skogs katt och Birma är nog mina favoriter (och bondkatter!). De norska skogs katterna som var där var väldigt stora än vanliga. Lite över en meter kanske? Efter det åt mamma och jag lunch vid kvart över 2 på ett fik. En räkmacka. Sedan tog jag en jätte god glass som de hade gjort själva.
Efter jag kom hem har jag bara städat min garderob. Det blev ganska mycket jag tog bort. Jätte många linnen var för korta. Sedan var det ganska mycket som jag inte ville ha. Just nu sitter jag bredvid Aron med mammas dator och kollar saker på facebook.

En bild jag fotade i fredags. :3


Bröllopsdag. :)

Jag vet att jag inte har bloggat tidigare idag, men det har åskat och blixtrat jätte mycket , så jag var ifrån datorn, så det inte skulle hända något. Just nu ska jag snart äta. Mamma och pappa firar bröllopsdag idag! 18 år har de varit gifta. :) Egentligen är det imorron, men vi firar idag istället. Detta året är vi hemma och vi ska äta kräftor, musslor, räkor osv. Lite som i Strömstad, fast inte riktigt! Jag har tänt massor av ljus och det är jätte mysigt i rummet där de är fyllt med skaldjur och bröd.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Fynd.

Förlåt för jag inte bloggade innan, men farmor kom och vi plockade svarta vinbär. ^^ Det tog jätte långt tid och vi är inte ens klara.

Detta köpte jag idag. :3


En T-shirt med peace märke på. :3


3 böcker. Det var 4 pockets för tre, så mamma tog en också. Två lite, öh, ja ungdomliga böcker av Meg Cabot och en "äventyrs" bok av Roderick Gordon&Brian Williams. Den verkar så bra. :) Jag älskar spännande böcker. Det står på baksidan att hans pappa försvinner i en tunnel och han och ahns kompis går och letar för honom. En typsik bra bok för mig!
Sedan köpte jag halstabletter, novalucol och åksjuketuggemin!

Nu ska jag sätta mig vid tv:n en stund tror jag och sedan ska jag lägga mig. Ha det bra opch sov gott! :)

Rubrik.

Nu drar jag med mamma till stan för att äta lunch! Vi hörs senare! :)


Gammal bild från Juni. :3

13-e

Se upp för dagens fara. Fredagen den 13-e!

Vilken?

Jag fotade bara lite idag när jag väntade på att muffinsen skulle bli klara och jag kan inte betämma mig vilken bild som är bäst av dem. Alltså, jag fotade två bilder på samma sak och en blev lite suddig där framme (Lite med mening) för att få med biet, men den andra är inte suddig där framme, fast man ser inte biet bra och ser tråkigare ut. Men det som gör mig undrande är det med att den är suddig där framme, annars skulle jag nog säga att den bilder är bäst. Men ser det konstigt ut? Att det är lite suddigt där framme?


Eller, jag vet inte. Den "suddiga" är den åt vänster. ^^

Dumlemuffins

Hellu. :)

Idag har jag varit lite upptagen för farmor kom över en stund och jag bakade. Denna gången blev det Dumlemuffins. :3 Det är jätte lätt att baka. Bara vanligt muffins recept och lite dumle inuti. Jag råkade nog ta för lite bakpulver så mina åkte inte riktigt upp och blev stora, men det blev jätte goda ändå! :D Ett tips är att ha en visp eller något sånt. För man måste få sockret,äggen och vaniljsockret pösigt. Sedan när man har lagt i mjölet så kan det bli lite klumpar och då är det bra att järmna ut det lite. Fast det var helt okej för att vara min första gång. Som sagt, man lär sig av sina misstag.


Som ni ser svällde de inte upp. De är ju inte snygga då, ehe. Dumlen åkte ur.

:)

TV TIME. :D


Ösregn. :c Fast det är ljus ändå.

Go-kart.

Drar iväg till go-karten nu, hörs senare! :3

Smells like teen spirit.

Hellu.
Idag ska jag på go-kart som sagt. :3 Det ska bli väldigt kul! Det regnade lite tidigare idag, men det har slutat och vi får hoppas att det inte börjar regna senare, för jag vill inte slira lika mycket som jag gjorde förra gången jag åkte. Man blev jätte blöt och jag vågade inte ta i, för jag var rädd att jag skulle åka in i "väggarna". Det var en av min familjs kompis saom satt fast jätte länge och det vill jag inte ska hända med mig. ^^
Ja, just nu webbar jag med Hedda. Om du inte vet vem hon är klicka HÄR.


- Dagens låt.

Hinata. ♥

Åh. :c
Mina grannar har har en fest där ute just nu med sina tjejkompisar. De skriker jätte mycket. Jag borde sätta på musik. Jag brukar alltid ha musik på, men jag kollade nyss på naruto och har inte hunnit sätta på än. Fast ikväll ville jag ha lite tyst. Mina öron gör ont efter jag har haft hörgt ljud. Det gör till och med ont i mina öron när jag skriver på tangentbordet. Fast min öron kanske är lite mer känsliga nu för att jag är lite "halv" sjuk. Äh, jag sätter på lite lugn musik, så jag iaf slipper höra att skrik och tjut. :)
Vad har ni gjort idag. Det var iaf sol ute idag, fast det blev lite blåstigt upp mot kvällen, fast det kanske inte var så hos er?
Jag har så himla tråkigt och jag mår inte så bra. Imorron ska jag iaf på go-kart, så jag får göra något. Jag ville köra vid kullaberg, men vi ska köra vid ett annat ställe.

Ritade ju idag, som sagt.
Det blir Hinata från Naruto. Blev inte jätte likt och mina bilder blir så fula spegelvänt, så ni får bara delar av bilden. :)





Hinata. ♥


Såhär ser hin egentligen ut. :3

Ritdag.

Hejsan! (Vanligt svenskt hej.)

Det var meningen att jag skulle träffa Elisabeth idag, men jag kunde inte förens 3 och hon skulle till sin farmor klockan 5, så det gick inte så bra. Jag hade tänkt mig att vi kunde ses mellan 3 - 5, men jag hann inte säga det innan hon sa att vi kanske skulle ses en annan dag. Typiskt mig. Jag har ju fixat mig. :c Fast det ända mer jag fixade mig än andra dagar är jag borstade håret och plattade luggen (den kommer i min ögon heeela tiden.) Jag brukar inte göra något med mitt hår. Jag bryr mig egentligen inte så mycket hur jag ser ut, förutom hur mina kläder är. Jag klarar inte ha en vit blus på mig utan att klaga på den. Jag gillar egentligen inget som är så tjejigt. Det bror på hur plagget ser ut.

Måste väl hitta på något att göra idag då. Jag ska nog rita och sitta där ute. Måste köpa mat sedan, eller så gör jag bara pyttipanna. Eller något. Sedan ska jag kolla på naruto. :3 Jag är på avsnitt 62. :c Jag gillar verkligen inte det, för jag vill inte att naruto ska ta slut. Snart ta Naruto sippuden. (Det är naruto men de är äldre.) Jag hoppas att det typ kommer när de är vuxna. Jag vill att naruto aldrig tar slut och går i hela mitt liv, eller iaf till jag är... 40? Hehe.

Nu ska jag börja skissa... något. Har ni något förslag vad jag ska rita? Jag är inte JÄTTE bra på att rita, men jag är hyffsad. Ni får gärna kommentera vad jag ska rita.

Hörs senare!

Pysselsaker

Hihi, lite saker jag fick av mamma idag. :3


Inte den bästa bilden. Jag bara tog en så snabbt så möjligt, höh. Acryl färg, skissbok och scrapbooking. ^^

Bilder från Strömstad.

Lite bilder från Strömstad. :) 28-30/7 2010

Dag 1.






Dag 2.

( Då hade vi varit på ett köpcenter så vi hade inte med oss kameran. Skaldjur, som vi åt till middag.)

KINGcrab och kräftor. :3

Krabbor.

Bröd och skagenröra.

och sista bilden...

Deras katt! Det var jätte svårt att få en bra bild på henne, för att hon var aldrig stilla. Hon är jätte gullig och heter Trulsan. :)

Naruto. ♥

Hihi, det ösregnar just nu. Jag gillar det. Då kan man ta det lungt och skönt och sitta inne och kolla på naruto! ♥ Haha. Jag blir glad för sådant, japp, sådan är jag!
Är det någon av mina läsare som kollar på naruto? Eller läser.
Jag är på episode 47 just nu. Tur. Jag vill inte att de ska bli stora, de är så fula när de blir äldre, iaf naruto. Hans hår blir konstigt, hehe. Fast naruto shippuden kanske är bättre.

Nu kanske ni inte fattar något vad jag babblar om, men naruto är en anime. Det är manga, fast i en "serie". De slåss och har olika chakra - det är en kraft som man har inom sig som gör en stark.


Jag skulle inte riktigt säga att det är någon huvudperson, det var mer så i början. Naruto är han som är längst fram. Hon med rosa hår heter Sakura och han med svart Sasuke. Han med grått heter Kakashi och han med brunt har jag faktiskt glömt. :c Jag ska försöka komma på det senare. Han kommer snart säkert in i någon avsnitt.

Haha, ja, då lärde ni er lite om naruto.

Kameran är läskig.


En tråkig video på Aron från idag. Skakig och ointressant, men jag tyckte att min blogg behövde lite rörande saker!
Ha en trevligt lördagkväll!

Little big planet.

Tjo.

Idag har inte mycket hänt förutom att jag har städat mammas och pappas bilar i ca 3 timmar. :c
Jag kommer få 75kr för det. :3 Men jag skulle gentligen får 100kr, men pappa hjälpte mig i slutet så jag sa att jag kunde få lite mindre. Han gjorde ju 1/4. Vad har/ska ni gjort/göra idag? Lite tråkigt väder. Imorse såg det uit som det skulle kuna börja regna när som helst. Jonatan hämtade sitt bank-kort idag. Hans första. Han fyller 16 i november och dår är det bra att ha ett kort tills han börjar på gymnastiet så han kan köpa lunch och sånt. Igår fick jag reda på att jag ska på go-kart på onsdag! Det ska bli kul. :) Har varit på det en gång innan, fast det nog för ett år sedan. Då ösregnade det jätte mycket så man blev helt genomblöt och man slirade på banan och åkte in i allt för att det var stora vattenpölar. Får hoppas att det blir bättre väder, för jag vill känna hur det känns att inte slira hela tiden. Jag vågade inte riktigt gasa då, men det kommer jag göra denna gången. Det kommer vara flera av mina/familjens kompisar och alla är äldre än mig förutom en(Är inte helt säker på att hon kommer) och nästan alla är killar, så jag kommer säkert inte komma på nån bra plats, fast jag får hoppas att jag inte kommer sist iaf.


Bild från när de från Usa var och hälsade på. Sista kvällen. Litte big planet, Samuel och jag spelade.

Haha, lite tråkigt, men nu ska jag faktiskt spela lite sims 3 och fixa lite bilder som jag kan lägga upp imorron. :) ( skriva "alicefoto.blogg.se" på bilderna menar jag.)

Tävling♥

Jag är med och tävlar i FATTYBOM ´s tävling där man kan vinna en goodiebag. Man behöver inte ha blogg för att medverka i tävlingen. Skulle vara hur kul som helst att vinna! :)

 

Lycka till alla som medverkar i tävlingen !


Ett litet meddelande.

Jag kommer inte kunna blogga mer idag eftersom jag ska till Småland som sagt.
Vi hörs på torsdag! :D

The Wedding Singer.

Har kollat på naruto nästan hela dagen. Spelade kubb med pappa tidigare idag och jag lät han vinna. :)
Ska snart kolla på The Wedding Singer! Det blir väl bulle nu som mamma köpte på ett ställe i lund där vi alltid köper gott bröd. ♥

Vacker röd himmel.

Haha, när jag gör inlägg blir de så långa. Jag kanske ska korta ner dem lite, eller?

Än så länge har jag bara släppt ut Aron klockan halv 5, vaknat klockan halv 11 igen, ätit frukost, kollat på Xena (♥) , plockat ut diskmaskinen och duschat. Idag händer väl inte så mycket, men imorron åker jag till Småland för att träffa min mormor. Jag åker dit själv med mamma.
Vad ska ni göra idag? En sak vet jag iaf och det är att jag ska spela sims 3 (Mitt sims 2 kraschar hela tiden. :/) och kolla på "The Wedding Singer" klockan 21:00 på 6:an. :)


Tagen för någon dag sedan. Så vackert! :)

"Jag ska köpa vingar för pengarna."

Jag vet att jag inte har bloggat, men det händer så mycket just nu! Kompisar, utfyckter osv. ^^
I förrgår så kom min kusin från Stockholm så jag ville vara med han. Det var Helsingborgs festivalen då. Jag gick med Alex, Märta, Elin, Lucas, Hugo och min kusin Victor! Det var väldigt kul men lite mycket folk. Lucas, Victor, Elin, Märta och jag åkte en parishjul. Hehe, jag är höjdrädd, så jag var lite galen, men sedan efter något varv blev det bra. Det var kul. :) Vi gjorde inte så mycket mer än att gå runt lite och äta. Victor och jag åt en kycklingspett med nudlar och jordnötssås och de andra tog korv och kebab.
Man träffar alltid sådana man känner. En som hade gått på vår skola, min kompis från Usa (Ja, en av dem som hälsade på. Han är fortfarande i Helsingborg med en kompis) Gustav osv.

Victor sovde över sedan och vi hade kul, men han somnade vid typ halv ett tiden när vi kollade på "Ensam hemma 2" så vi hann inte med jätte mycket. Eller, kanske. Min morbror som är fotograf kom den dagen också från Vingåker. Dagen efter åkte Victor hem till min farmor (hans mormor) och jag, jujje, mamma och pappa skulle till en vingård, men den var stängd, så vi åkte till en plats där vi fikade, men vi var tvugna att sitta inne, för det var massa kryp som kom överallt på en. Det kliade fruktansvärt! Jujje (det är min morbrors smeknamn) och jag fotade lite och sedan åkte vi hem. Vi åt bulgur och biff och sen lite senare åt vi mina cupcakes ( Ni kommer väl ihåg dem? HÄR hittar ni inlägget. De var ju såklart frysta. Jag tror det är ganska många kvar.) Jag kollade på en film lite snare på kvällen och efter det var det läggdags! :3
Idag händer inte mycket. Jag lagde middagen helt ensam, tacos, så nu är man helt proppmätt - fortfarande. Åt för någon timme sedan.


En bild från igår.

Svar på tal:
Redigerar du dina bilder?
Svar: Nej, det gör jag inte, eller, jag gör bilder vit och svarta ibland, men jag kallar inte det redigering. Beskära gör jag ibalnd, men bara om nånting har kommit fel, som att en männsika har kommit in i bilden te.x

Nu ska jag gå och kolla på film. Åt precis yoghurt glass som pappa gjorde!

RSS 2.0